2 hónapos babát hogyan bírtok rá 10-15 perc csendben nézelődésre egy zuhanyozás erejéig? A játékai még nem érdeklik.
Mindig is hagytam egyedül az ágyában két szopi között. Az sem baj, ha sír egy kicsit unalmában.
Ebben a korban még egy kendőcske volt az, ami érdekelte, más játék még nem.
Én sokat vagyok egyedül a lányommal este.Én is úgy fürdök,hogy bent van a fürdőben.Levetkőztetem,hogy ne melegedjen be a befűtött fürdőben(body marad rajta).
Elejétől így csinálom,nagyon megszokta már,meg is nyugszik a zuhany hangjára.Ő addig elnézeget és elgügyörészik,mindig beszélek hozzá,hogy tudja ott vagyok.Aztán őt fürdetem meg :D
Nekünk ez nagyon bevált.
beraktam az ágyba és elmentem zuhanyozni.
ha sírt abbahagyta
nehogy már egy 2 hónapos gyerek parancsoljon.
Semmi baja nem lesz, nyitva hagytam minden ajtót és hallottam ha sír vagy ilyesmi
és hasfájós volt, mégis le tudtam zuhanyozni
Én minden ilyesmit akkor csinálok, amíg alszik.
Egyedül elég rövid ideig van még el, ha fent van, szórakoztatni kell, kb. fél órán át tudom fentartani a figyelmét egyhuzamban, utána elfárad, sír..
Ha nem akar elaludni, akkor nincs mese, és sajnos fürdés sem, meg semmi. Majd, ha hazaér apa, vagy a mama jön...
Ez van, ennyi idősen nem lehet csodákat várni tőlük, de később jobb lesz biztosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!