Hogy bírtok bevásárolni babakocsival? Nekem ehyszerűen nem meg!
Nemtudom mennyi idős a babád de gondolom még pici.
Én azt csináltam hogy mivel kocsival mentem vásárolni, és ott még picinek ugye hordozóba volt bekötve.Én egyszerűen a hordozót beleraktama bevásárlókosárba és úgy toltam, igaz igy kisebb volt benne a hely de ez soha nem jelentett problémát.
A babakocsi aljába pakolok, nem bajlódok kosárral.
Általában mi egy helyen vásárolunk, ahol ismernek az eladók és a biztonsági őr is, amit a kocsi aljába pakolok azt a pénztárnál előszedem:)
Szia!
Ha mégis kocsit szeretnél tolni, én így szoktam (3 gyerekkel): Pici a babakocsiban, őt tolom, középső beleül a bevásárlókocsi ülésébe, őt húzom magam után vagy mellettem, a nagylány igazából már "csak" nehezítés, mert mindent összefogdos, csimpaszkodik. De nem vészes, azért szófogadó. Tehát tolok, húzok egyszerre. Így kényelmesebb, mint cipekedni, ráadásul ezzel 2 gyereket lekapcsolok a 3-ból kapásból. Nekem bevált, kényelmesebb, és én is oda tudok figyelni, mit veszek meg és mit nem. Van időm gondolkodni.
Férjem ha egymaga beszabadul velük, tiszta játszótérré varázsolják a tescot, aztán hazahozza őket, és visszamegy biciklivel, hogy akkor ő most megpróbálna vásárolni is... :)))))
soha senki nem szólt még, hogy babakocsi alján lévő kosárba ill. plussz egy zacskóba pakolok, majd a kasszánál ki-be ismét :)
tescoban pedig a baba belekerült hordozóstól együtt a kocsiba :) nagyon élvezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!