3 kerekű babakocsival lehet metrózni?
Fogod a kocsit, lefele úgy viszed le a mozgólépcsőn, hogy előre nézzen az első kerék.
Felfele fordítva.
A többivel nincs gond.
Kedves Első, rosszul fogalmaztam, a mozgólépcsőre gondoltam mint probléma.
Kedves 2. köszönöm, értem tehát akkor elvileg ha az 1. kerék néz előre akkor nincs gond...persze gondolom akkor le kell fixálni (ha amúgy bolygósítva van).
2.
Az én 3 kerekűmnek az első kereke bolygós. Nem kell lefixálni, simán lehet vele mozgólépcsőzni így is.
Tehát lefele menet a két hátsó kerékre támasztod a kocsit és megemeled, hogy ne boruljon előre a baba.
Felfele pedig háttal mész neki a lépcsőnek, szintén a két hátsó kerékre támasztod, a gyerek pedig néz lefele.
Erősen kell fogni, vigyázni kell amikor vége a lépcsőnek.
Bár én nem szoktam metrózni, plázákban már mozgólépcsőztem sokszor babakocsival, és tényleg megoldható.
Ugyanúgy kell mint 4 kerekűvel egyébként.
Láttam már babakocsit leborulni a mozgólépcsőn,szerintem nem kéne erőltetni a metrót babakocsival.
Oda kendő kell vagy kerülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!