Nem akarok a bébimnek cumit adni. Mi mással lehetne megnyugtatni, mikor sír, és cicivel épp nem lehet? Pl épp sétálunk babakocsival a városban.
semmi baj nem lesz cumitól, ha megtatlálja az ujját , az már xarabb
nekem mind a kettő cumizott/ik és sokáig cicizet/ik
Szerintem nem kell annyira viszolyogni a cumitól. Minden baba más. Az én kisfiam pl 5 hónaposan magától hagyta el a cumit. Akkor örültem, most már kicsit bánom. 11 hós és most csak a cumisüveggel a szájában hajlandó elaludni. Milyen jó lenne ha elfogadná a játszócumit!!
Ha a babádat megnyugtatja cumi, én odaadnám.
Egyébként nem gondolom, hogy a cicivel nyugtatás az jobb, mint egy cumi. Arról is le kell majd szoktatni.
Én sem akartam neki adni, végül mégis kapott.
Nem bántam meg, nem lett függő, nem lóg állandóan a szájában. Csak alváshoz kéri, vagy ha nagyon nyűgös.
én se adtam, iszonyú sokat szoptattam, általában 1-1,5 óránként, babakocsizást vagy végig üvöltötte vagy az öklét majszolta.
4 hónapos volt mikor megtörtem, és kapott cumit, nem bántam meg :)
22 hónapos, csak este cumizik elalváskor, míg ki nem esik a szájából :)
Mit nem lehet azon megerteni, hogy a kerdezo vilagosan kijelentette, hogy nem akar cumit adni?
Szerintem, babakocsiban eleg konnyu elringatni ilyenkor, en ezt csinaltam es bevalt:) Amugy 8 honapos a fiam, nem adtam cumit, nem szopja az ujjat, olyan 3-4 honapos koraban neha csinalta, de nem volt veszes. Ugyhogy sem cumirol, sem ujjrol nem kell leszoktatni. Es annyira orulok, hogy anno hallgattam azokra, akik nem ajanlottak a cumit, koztuk 2 fogorvos is, es nem doltem be a cumi parti ismerosokbek, bar azokbol szinte nincs is. Szoval, nagyon orulok, hogy kibirtam es nem adtam cumit, siman meg lehet/ett nyugtatni anelkul is.
Pici meg a babad, ki fog alakulni meg, hogy mitol nyugszik meg, minden baba mas. De a cumi teljesen folosleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!