Kisbabánál normálisak mély alvásban 15 mp-es légzéskimaradások?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 10:59
41/52 A kérdező kommentje:
3 hónapos. 2 hónaposan kezdődött.
2013. máj. 22. 17:08
42/52 A kérdező kommentje:
Én ezt már nem bírom! Lefektettem éjfélkor, fél 4-ig 9-szer sípolt, kétszer ugy riasztott,hogy nekem kellett lekapcsolni! Miért nincs egy olyan hely ahol azonnal megvizsgálják és nem kell heteket várni????
2013. máj. 23. 04:19
44/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az ötlet jó, de az sem lehet...
2013. máj. 23. 09:46
45/52 anonim válasza:
Magyar egészségügy... :/
Nincs valami magánklinika, ahol rögtön, de legalábbis napokon belül fogadnák? Persze tudom, hogy drága, de ez sem állapot.
46/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Most nézegetem őket.
2013. máj. 23. 11:18
47/52 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, hát egy csomó helyen egyből leráztak, hogy csecsemőkkel nem foglalkoznak. Ahol meg igen, ott iszonyat sokat kell várni, telt ház van mindenhol. Egy helyen volt egy kedves orvos,aki kicsit beszélgetett is velem, ő azt tanácsolta, hogy ha még egyszer lesz riasztás akkor menjek be a legközelebbi kórházba és nézessem meg alaposabban,állítólag tudnak rá rakni vmit amivel mérik az oxigénszintjét alvás közben (nem értem akkor miért nem csinálták ezt meg nekünk amikor bent voltunk). Adott egy nevet is, hogy kit keressek, mert mondtam, hogy itt nem igazán foglalkoztak velünk. Azt is mondta, hogy ha nem kékül,akkor valószínűleg vesz levegőt csak nagyon kicsit amit lehet nem érzékel a gép (nah de egyik sem?) ez a még fejletlen idegrendszer miatt van és hogy majd kinövi. Mindet felhívtam amit találtam, egyedül ez az egy orvos volt akit érdekelt is, hogy mi a bajunk és próbált megnyugtatni. Kivagyok az egészségügytől! Nah de azért a Heim Pálba megvan még az időpont, oda tuti elviszem,csak addig még várni kell.
2013. máj. 23. 12:14
48/52 anonim válasza:
Szia! Az en babamnal is sokszor csipogott vagy szirenazott a legzesfigyelo. Mindig olyankor, amikor csend volt a szobaban, ezert egy ido utan bekapcsolva hagytam a tv-t. Persze, ez nem a legjobb megoldas, mert kellemesebb csendben aludni de legalabb a riasztasok abbamaradtak.
49/52 anonim válasza:
MAGÁN helyre nem tudod vinni???
50/52 A kérdező kommentje:
Én amiatt nem merem bekapcsolva hagyni a tévét, mert megszokja a fülem a háttérzajt(éjszaka) és akkor nem kelek fel ha nyöszörög a babám. Már próbáltam. (mondjuk lehet szerepet játszik benne az is, hogy nem is tudom mikor aludtam ki magam utoljára, max 3-4-5 órát ha sikerül). Magán hely? Hát én mindent felhívtam amit a neten találtam, nem tudom melyik volt belőle magán és melyik nem, de SEHOL nincs azonnali időpont.
2013. máj. 28. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!