Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normálisak ezek a tünetek egy...

Normálisak ezek a tünetek egy 3 hónapos babánál?

Figyelt kérdés
Ha kimarad egy alvás, vagy nem tud annyit aludni, amennyit megszokott (napi kb, akkor este annyira felpörgeti magát, hogy ordít, mint a sakál és sehogy nem lehet lenyugtatni. Ilyenkor mellre sem lehet tenni mert elfordítja a fejét, nyugit akar. Valahogy sikerül elaltatni karon és alszik egy órát akkor utána már tud enni is és le is lehet tenni a kiságyba de addig elég szörnyű.
2010. máj. 14. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Normális ! Nálam ugyan ez volt .én is órákat dajkáltam ilyenkor .majd kinövi
2010. máj. 14. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Látod, ezért fontos a megszokott napirend a babáknál!!

Máris reklamál, ha kizökken a megszokott ütemből!

Próbáld meg mindig, ugyan abban az időben altatni, etetni, fürdetni, "játszani".. stb a babád!

Esetleg a pocika nem fájhat?

2010. máj. 14. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem 10 hetes akisfiam és ugyan ez van!minden este ha kimarad egy alvás vagy ha nagyon-nagyon fáradt !n is kiváncsi lennék mit lehet tenni!:(
2010. máj. 14. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A miénk is hasonló, de nem mindig ordít, általában rugdalózik és nyöszörög órákig, de lehetetlen elaltatni. Nappal egész nap alszik. Máskor ez megfordul, nappal ordít, éjjel alszik. Sajnos elég könnyű felborítani a napirendjét...
2010. máj. 14. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van.este 6 után kész káosz az este.van h tök el van ha hat elött alszik legalább másfél órát de ha nincs annyi akkor egész végig kézben kell lennie mert sehogy sehol sem jó neki.akkor szoktunk énekelni neki jétszani már ha engedi stb.a fürdetés kész felüdülés neki is meg nekünk is mert legalább a vízben csöndben van:)remélem én is h kinövi:)
2010. máj. 14. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül ezzel :)

Igen, a napirend segít, de mivel még elég sokat alszik, így ha megyünk valahova akkor már borul az egész :(

Szóval reméljük kinövi :)

2010. máj. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!