Normálisak ezek a tünetek?
Szombaton pozitív lett a tesztem. Végre :) Jövőhéten szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, viszont van néhány kérdésem addig. Néha úgy érzem, mintha feszülne a hasam, valamint folyamatosan ilyen "megjön" érzésem van, alig, de érezhetően néha görcsöl a hasam ilyenkor. Ezek normális tünetek, vagy okkal aggódom?
Egyébként feszül a mellem, érzékenyebb is lett. Bocsi a kifejezésért, de vizes folyásom is volt (ez még azelőtt mielőtt a tesztet csináltam). Émelygek, szédülök, sokszor elkap a hányinger. Ezek normális tünetek?
mind normális tünet egytől-egyig. ha nagyon görcsölne a hasad vegyél be magnéziumot (magne B6) és az még hányinger ellen is jó.
gratulálok, élvezd ki minden percét :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megnyugtatást!
Igazából csak azért ijedtem meg, mert feszült a hasam meg néha görcsölt, de örülök, hogy ez teljesen normális. :D
Első baba lesz :D
Abszolút ezek a tünetei :)
Attól se ijedj meg, hogy nőni fog a méhed, és az is okozott nekem némi fájdalmat, ahogy az izmok húzódnak stb. Pár hétig eltarthat...
szia. Én is 5 hetes vagyok. Néha nekem is fáj kicsit a hasam és én is megrémülök olyankor. Vajon milyen mértékű fájdalom az, ami még normálisnak számít? Hogyan fáj, ami már veszélyes?
Én ezeken szoktam agyalni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!