Egy évesen 85 centis, alig 9 kilós kislány méretei normálisak? Kisfiam 1 évesen közel ekkora.
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 22:03
1/9 anonim válasza:
jó hosszú baba,szerintem normális.Az én fiam 9hónapos,és 10és fél kg,76cm.
2/9 anonim válasza:
jó hosszú kislány, és ahhoz képest szerintem vékonyka. Kisfiam 1 évesen 75 cm és 9 kg volt, és ő is inkább békonyka, mint duci baba volt akkor.
3/9 anonim válasza:
szerintem is hosszú kislány :) én 1,5 éves fiam 84cm és mindenki azt mondja milyen magas :D 11kg :)
nincs vele semmi baj, majd bevárja a többieket :)
4/9 anonim válasza:
11 honaposan volt a kislanyom 85.5 centi es 11.5 kilo.
3300 grammal es 48 centivel szuletett.
Lanyomon nem latszik, hogy husis lenne, de amikor megemeli barki elkeped, hogy eleg nehez kislany.
5/9 anonim válasza:
Semmi baj, gondolom a szülők is magasak. A fiam 1 évesen 11,5 kg, 86 cm, a lányom 10,6 kg volt, de már nem emlékszem hány cm. A védőben nézik az arányokat, ha baj lenne, szóltak volna.
6/9 anonim válasza:
Tényleg hosszú kis-csaj. :)
Az én lányom most 16 hónaposan 79 cm és 11 kg.Nem duci,hanem formás baba. :D
Szerintem ha baj lenne,már mondták volna. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2 évesen!
2011. máj. 13. 23:22
8/9 anonim válasza:
A kislányom 1 éves, 81cm és 11 kg, és még ő is inkább vékony. Mindenki azt mondja, hogy milyen nagy.:)
A fenti link szerint a kérdésben szereplő kislány súlya átlagos, a magassága 2 éves körülinek felel meg. Kis "barbi" baba:).
9/9 anonim válasza:
ha két éves, akkor a magassága kislánynak szerintem jó, a súlya viszont kevésnek tűnik. Nem nagyon vékony ránézésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!