Szerintetek tényleg ennyire, és én vagyok a bunkó? Mert válaszoltam amit kérdeztek?
Egyetértek veled, hogy 2 nyelven tanítod a babát. Később csak hasznára válik. Nekem több "vegyes" házaspár barátom van, és teljesen ki vagyok rajta akadva, hogy csak magyarul tanítják a gyereket. Micsoda elvesztegetett lehetőség!
Viszont akinek nem anyanyelve, azt óva intem tőle, mert nagyon megzavarja a gyereket. Én már az angol nyelvű Ringatón is ki vagyok akadva, teljesen megkeveri a gyereket, itt viszont nagy divat. Tisztára hülyének is néztek, amikor mondtam, hogy én oda nem viszem.(Nyelvészetből diplomáztam egyébként, az egyetemen a csapból is az folyt, hogy ettől lehet diszlexia, meg minden egyéb fejlődési rendellenesség.)
Kezdünk átesni a ló túlsó oldalára, lassan már a bölcsibe is nyelvből lesz felvételi.
Bocs, az offért, de igazából a ruhákkal kapcsolatban a többiek már mindent leírtak.
Vállalva a lepontozást.
Én igen is szeretem rózsaszínbe öltözteni a kislányom, ha nagyobb lesz ugysem fog rozsaszínbe öltözni. Szerintem elég bunkó stílusú a kérdésed, így gondolom bunkón válaszoltál az ajándékokra is.
Jó hogy nem már ajándéklistát írsz, a babalátogatoknak is.
Kérek 2 db sárga bodyt, de ne hogy véletlenül malacka legyen rajta, mert kivágom a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!