Többen kérdezték, hát akkor én is megkérdezem/ kiírom magamból a párom APA szerepét?
Én nem vártam volna a gyerek 4 hónapos koráig, már rég anyához költöztem volna esélyt adva az újrakezdésre, a boldogságra.
Mert én többet érek attól, hogy így megalázzanak.
Próbáltad már megbeszélni vele? Nem nekiesve,mikor már felhúztad magad az esetleg csak saját hülyeségeden...lehet,hogy eddig ez volt a természetes és fura neki,hogy minden a feje tetejére állt,ő kikerült a középpontból és a gyerek vette át a helyét...ez nekünk nőknek természetes,de nekik abszolút nem...sok pasi pl akkor kezdi a magáénak érezni a gyereket,amikor tud vele kommunikálni...a pasik teljesen máshogy működnek és ezt szem előtt kell tartanod...próbáld meg finoman kiszedni belőle,hogy ő hogy látja a családotok helyzetét...
HA egyszer is elhangzik a szájából,hogy csak te akartad a gyereket,akkor kérdezz rá,hogy komolyan gondolta-e a mondatot...ha aztmondja h igen,na akkor vége...
Jaa, hogy ráadásul a ti házatokban élősködik????
Olyan nincs, hogy nem tudod kitenni.
Ha nagyon akarod akkor éjszakás műszakjában kiteszed a ruháit a ház elé, zár az ajtóra és kész.
Állj ki magadért!
Mi lenne azután?? Kihevernéd, hidd el, és egy kis idő elteltével azon gondolkodnál, hogy "úristen, hogy bírtam én ezzel együtt élni ezelőtt??"
Nyugodtan, boldogan nevelkedne a lányod! Minden energiád RÁ tudnád fordítani, több időd jutna magadra is.
Teljesen egyetértek a többiekkel: ki kell dobni mindenét az utcára. Aztán mehet, amerre lát. Mert így se nem jó apa, se nem jó férj, és konkrétan megaláz téged, a cselédjének tart, és kihasznál.
Te is tudod jól, hogy ez így nem vezet sehová. Ott éltek egymás mellett, nem együtt. Ez már nem az a helyzet, amikor majdnem minden áron együtt kell tartani a családot. Jobb lesz nektek nélküle. Ja, és tudod azt is, hogy rengetegen találnak maguknak új párt gyermek mellett is, csak itt az oldalon nézz körül, hány elvált anyuka van, akinek új kapcsolata lett azóta, már több gyerek is született, stb. Biztos vagyok benne, hogy te sem lógnál ki a sorból, és a te zsákodnak is meglenne a maga foltja. Mert hogy a jelenlegi párod nem az, arra mérget veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!