Talán nem idevaló a kérdés, de megkérdezem. Neveztetek-e már be fotoversenyre babaképet?
Figyelt kérdés
Én most kimondottam a Pampers baba versenyre gondolok, ahol rengeteg baba képét nézhetem végig.Tudtok ötletet, hogyan lehet elérni többezres szavazatot, ha egy e-mail és IP-címről csak egy szavazatot lehet leadni?(Megjegyzem: nem vagyok kismama kisbabával, de imádom őket és sokszor a valóban jó fotóknak és szép babáknak alig van szavazatuk:(
Persze mindenkinek a sajátja a legszebb:D, de idegeneknek is? :o Vajon hogy működik ez?
2009. okt. 27. 11:36
1/5 anonim válasza:
Hát kedves ki kell hogy ábrándítsalak a babaszépségversenyekkel kapcsolatban. Én szeptemberben neveztem be a kisfiamat a picibaba.hu-n és a pampersre. Esélytelen! Sajnos nem a baba szépsége dönt hanem hogy kinek hány ismerőse van. Szavazni a pampersen meg egyszerűen lehetetlen...
2/5 anonim válasza:
Engem az tart vissza ezektol az online babaszepsegversenyektol, hogy nem tudom hany pedofil bujja ezeket az oldalakat es "nezegeti".
Amugy szerintem ha tobb nevvel regisztralsz, akkor mindegyik nevvel lehet szavazni.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam már nyert szépségversenyt. Az az igazság, hogy ez már rég nem olyan tiszta mint volt. Itt már tényleg nem az számít, hogy ki a legszebb baba. Bár a fiam gyönyörű szép, és ezt nemcsak én mondom, de valóban a családi támogatás nélkül nem sokra mentünk volna, hisz mindenki kizárólag a sajátjára szavaz. Az volt számunkra kiábrándító, mikor a verseny meghírdetését követő második napban, az egyik babának már annyi szavazata volt, amennyi az összes többinek együtt sem. Ez is ösztözött minket a versenyre. De nem tudsz egy gépről több néven szavazni. Mi úgy értünk el ennyi szavazatot, hogy minden családtag szavazott otthon saját gépről, aztán a munkahelyi gépekről is, kolléganők otthonról, plussz számtalan ismerős. Feltetted már valahová a picid? Ha gondolod én szavazok rá minden nap.
4/5 anonim válasza:
én feltettem,és tényleg nem a szépség számít.egy pár ismerősnek szóltam,aztán ők is az övéknek,aztán én lefújtam az egészet mindenkinél.én nem kuncsorgok másnál,hogy ugyan már szavazz a gyerekemre,idegeneket meg pláne nem kérnék erre sose,de a családot se piszkálom ezzel,mert nem a szépség a lényeg.és biztos van mögötte jó nagy adag csalás is.egy ügyes számítástechnikai apuka csodákra képes.semmi sem lehetetlen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat! Az utolsó hozzászólóval teljes mértéken egyetértek és tudom, hogy nincs szebb baba a világon a Tiednél:)!!! Nos, ez a fontos!!! Sose felejtsd el!
2009. okt. 27. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!