Többen kérdezték, hát akkor én is megkérdezem/ kiírom magamból a párom APA szerepét?
Én lépnék a helyedben, az élet nagyon rövid, hogy így eldobáld a szép éveid. Ahhoz pedig nincs joga, hogy ezt a szép korszakot megkeserítse.
Hogy mi lesz utána? Pár hét sírás, és kinyílik a világ! A férjem a terhesség alatt eltávolodott tőlem (veszélyeztetett voltam, végig feküdnöm kellett), gyakorlatilag egyértelmű volt, hogy van valakije. A kórházból hazajöttünk a fiammal, és 4 nap múlva lebukott, nője volt. A nő ott lakott nálunk, amíg én kórházban voltam, egy igazi szemétláda a férjem. Nem gondolkodtam, kiraktam, pedig egy hetes volt a fiam. Volt segítségem, anyu itt volt velem hetekig, és nem volt könnyű, megszenvedtem rendesen, de megérte! A fiamért ennél többet is kibírnék, és nézzük már meg, hogy ki a vesztes hosszú távon?
Aztán szép lassan magamra találtam, és már látom, hogy amit művelt velem az elmúlt hónapokban, az szörnyű volt, és nekem azóta sokkal jobb életem van. Párt is találtam hamarosan, aki imádja a fiamat, és élünk boldogan családként. A kisbabás élményeket megkapom, csak nem az igazi apukájától, de vesztes semmiképp nem lettem, sokkal boldogabb vagyok azóta!
Ne tégy semmit, ha évek múlva te is így akarsz járni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem még most lépj, először beszélj vele (ha egyáltalán lehet), ha nem, akkor ahogy fent is ajánlották, a cuccát csomagold össze és rakd ki az ajtó elé. A tartásdíjat ne felejtsd el majd megemlíteni neki, havonta fizetnie kell a picinek.
A tobbiek mar ugyis leirtak a lenyeget en azzal szeretnelek vigasztalni, hogy nem lesz olyan rossz egyedul allo anyanak lenni mint gondolod. Inkabb az ismeretlentol valo felelem. Gondolkozz csak el:
Szendvics keszites, ing vasalas, kajamelegites helyett a babaval jatszol majd vagy leulsz te enni. Vasalni akkor vasalsz amikor kedved tartja es nem vagy faradt mert csak magadra meg a babara kell vasalnod. Nem utasit ra senki. Ha van kedved fozol es ha nincs kedved nem fozol. Osszedobsz egy fozeleket amit ket napig eszel ha kedved tartja es akkor melegited meg amikor akarod. :) Nem kell kiszolgalnod senkit csak magadat meg a babadat. Furdetni eddig is egyedul furdetsz, setalni eddig sem setalt veled tehat ebben semmi nem fog valtozni. Ha elfaradtal es alszik a babad azt csinalsz amit akarsz. Ha kell valami es ugy erzed szukseges akkor megveszed, senki nem fog beleszolni minek vetted meg.
Hidd el az egyedulallo anyasagnak is megvannak a pozitiv oldalai. Termeszetesen ezt abban az esetben ertem amikor a hazzasag/kapcsolat mar nem mukodik. Ilyen esetben mint a tied jobb kulon menni. Sok tovabbi idegessegtol es csalodastol kimeled meg magad es a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!