Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többen kérdezték, hát akkor...

Többen kérdezték, hát akkor én is megkérdezem/ kiírom magamból a párom APA szerepét?

Figyelt kérdés
Véletlen csúszott be a baba, de ő már akkor elhatározta, hogy ne tartsuk meg, de amúgy is a 13. hét környékén derült ki, mert közben nekem még megjött.. Aztán mindig azzal traktált, hogy lehetne megoldani, adjuk örökbe..SEMMI PÉNZÉRT SEM!!! A terhességem alatt még úgy ahogy figyelt rám, de mióta megszületett a kicsi.. Egy hete azon rágom magam, hogy szerintem véget kéne vetni a kapcsolatnak. Tudjátok elég nehéz.. Éjszaka dolgozik, reggel hazaér, eszik, letusol, odamegy a kis ágyhoz megbökdösi a kicsit, aztán lefekszik aludni. Miután délután felkelt, szintén tusol, addig én vasaljam ki neki a ruháját, készítsem el a szendvicset, melegítsem meg a kaját, csináljak kávét - ezeket elfogyassza, és irány dolgozni.. és a kicsit meg se nézte.. Eljön a péntek, jön az egyik ismerőse (nem vele van bajom), akkor mintha minden megváltozna, előadja magát, hogy ő milyen jó apuka, babusgatja a kicsit, néha talán még lök egy-kettőt a babakocsin.. aztán szó nélkül gondolnak egyet, és elmennek kocsival össze-vissza.. energiaital..csoki..had ne soroljam.. (ha meg kell valami, akkor magyaráz, hogy ez minek, az minek..) szombat-vasárnap pedig EGÉSZ NAP a gép előtt ül, ha kijön akkor vagy kaját kér, vagy rágyújt... aztán vissza gépezni, és nem foglalkozik a kicsivel. Sőt múltkor speciel az egész, ismétlem, egész vasárnapi napot átaludta...... Ti mit csinálnátok az én helyemben? Komolyan mondom imádtam őt, de már lassan ott tartok, hogy megutálom, nem hogy szeretném őt... Soha nem segít semmit, soha nem vett részt a fürdetésben, a kislányom 4hónapos, egyszer sem cserélt neki pelust, soha nem sétált velünk babakocsival..Értitek? SEMMIT!!!!!!!!!!
2011. szept. 1. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én lépnék a helyedben, az élet nagyon rövid, hogy így eldobáld a szép éveid. Ahhoz pedig nincs joga, hogy ezt a szép korszakot megkeserítse.

Hogy mi lesz utána? Pár hét sírás, és kinyílik a világ! A férjem a terhesség alatt eltávolodott tőlem (veszélyeztetett voltam, végig feküdnöm kellett), gyakorlatilag egyértelmű volt, hogy van valakije. A kórházból hazajöttünk a fiammal, és 4 nap múlva lebukott, nője volt. A nő ott lakott nálunk, amíg én kórházban voltam, egy igazi szemétláda a férjem. Nem gondolkodtam, kiraktam, pedig egy hetes volt a fiam. Volt segítségem, anyu itt volt velem hetekig, és nem volt könnyű, megszenvedtem rendesen, de megérte! A fiamért ennél többet is kibírnék, és nézzük már meg, hogy ki a vesztes hosszú távon?

Aztán szép lassan magamra találtam, és már látom, hogy amit művelt velem az elmúlt hónapokban, az szörnyű volt, és nekem azóta sokkal jobb életem van. Párt is találtam hamarosan, aki imádja a fiamat, és élünk boldogan családként. A kisbabás élményeket megkapom, csak nem az igazi apukájától, de vesztes semmiképp nem lettem, sokkal boldogabb vagyok azóta!

2011. szept. 2. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne tégy semmit, ha évek múlva te is így akarsz járni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szerintem még most lépj, először beszélj vele (ha egyáltalán lehet), ha nem, akkor ahogy fent is ajánlották, a cuccát csomagold össze és rakd ki az ajtó elé. A tartásdíjat ne felejtsd el majd megemlíteni neki, havonta fizetnie kell a picinek.

2011. szept. 2. 07:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki vele! Kicsit talán szomorkodsz, a gyermeked még nem érzi a hiányát, és simán találhatsz még olyan partnert magadnak, aki úgy szereti majd a lányod mint a sajátját. Ha ő sohasem akarta a gyereket ez nem is fog megváltozni. De ha nem is akarod egyből kirakni, legalább ne ugrálj neki, ha ő nem csinál semmit értetek te miért főzöl mosol rá?? Állj a sarkadra mutasd meg milyen az ha nincs kiszolgálva, és kénytelen valamit kezdeni magával. Vidd el a kicsit sétálni pl ha otthon van és ne vedd fel neki a telefont ha keres. Legyél vele te is érdektelen, talán észreveszi, hogy valami megváltozott benned. Ha hiányzol neki talán töri majd magát ha nem akkor meg úgyis megette a fene.
2011. szept. 2. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Szegény, nagyon sajnálom, ami veled történik. Szerintem is a szakítás a megoldás, bármennyire is fájdalmasnak tűnik. A párodat nem érdekli a gyerek, és te sem, hiszen akkor nem a gép előtt ülne, hanem közös programot csinálna veled/veletek. Egész egyszerűen kihasznál. Arra tart, hogy kiszolgáld az igényeit, de ő semmi energiát nem fektet sem a ti kapcsolatotokba, sem a kicsivel való kapcsolatba. Szánalmas alak, és még meg is játssza magát, hogy milyen jó apa. Szerintem a kicsinek fel sem tűnik, ha kiteszed. Csomagold össze a holmiját, és tedd ki, ne hagyd, hogy kihasználjon! Így azt az időt, amit az ő kiszolgálásával töltöttél, a babára fordíthatod. Ő legalább megérdemli...
2011. szept. 2. 08:50
 15/18 anonim ***** válasza:
mielőtt felbuzdulva a többi hozzászólón kidobod, kérdezd meg h mit gondol erről, akár a közös gyereknevelésről, akár arról, h nem lenne-e jobb külön, mert te ezt fontolgatod. Szerintem meg kell adni a lehetőséget neki is, h kimondja mit gondol, lehet h nem tud mit kezdeni a dologgal és mivel nem várta,idő kellene neki és bevonni a közös dolgokba.Lehet h durván kimondja h te akartad és akkor legalább ki lesz mondva, h nincs keresnivalótok egymás mellett. A pasik sokszor a homokba dugják a fejüket (elmennek kocsikázni, gépeznek stb) és akkor nincs probléma. A Lányod most kezd majd el kötődni hozzá, sőt lassan négykézláb oda is mászik majd hozzá, ha apu nem lágyul meg a gyermek kommunikációkezdeményezésén, na akkor érdemes továbblépni, de számomra még a tulajdonviszonyotok sem egyértelmű. Közös a ház? mert akkor nem lehet csak úgy kidobni. Ha úgy alakul, h szétmentek, én is azt javaslom, h anyudnál nyugodtabban és boldogabban tudod nevelni a kicsit.kitartást hozzá, menni fog, aztán meg jön majd egy rendesebb ember aki imádni fog titeket, így együtt:-)
2011. szept. 2. 09:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A tobbiek mar ugyis leirtak a lenyeget en azzal szeretnelek vigasztalni, hogy nem lesz olyan rossz egyedul allo anyanak lenni mint gondolod. Inkabb az ismeretlentol valo felelem. Gondolkozz csak el:

Szendvics keszites, ing vasalas, kajamelegites helyett a babaval jatszol majd vagy leulsz te enni. Vasalni akkor vasalsz amikor kedved tartja es nem vagy faradt mert csak magadra meg a babara kell vasalnod. Nem utasit ra senki. Ha van kedved fozol es ha nincs kedved nem fozol. Osszedobsz egy fozeleket amit ket napig eszel ha kedved tartja es akkor melegited meg amikor akarod. :) Nem kell kiszolgalnod senkit csak magadat meg a babadat. Furdetni eddig is egyedul furdetsz, setalni eddig sem setalt veled tehat ebben semmi nem fog valtozni. Ha elfaradtal es alszik a babad azt csinalsz amit akarsz. Ha kell valami es ugy erzed szukseges akkor megveszed, senki nem fog beleszolni minek vetted meg.

Hidd el az egyedulallo anyasagnak is megvannak a pozitiv oldalai. Termeszetesen ezt abban az esetben ertem amikor a hazzasag/kapcsolat mar nem mukodik. Ilyen esetben mint a tied jobb kulon menni. Sok tovabbi idegessegtol es csalodastol kimeled meg magad es a gyereked.

2011. szept. 2. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ahogy megszületett a babánk kirugtam a pics@ba!!!Imádtam egyedülálló szexi anyukaként büszkén sétálni a városba a gyönyörű kisfiammal!Az a f@rok megcsalt még terhesen.... 1év elteltével megtaláltam életem szerelmét a kisfiamat szereti és forditva is!Mára 2 gyönyörű gyermek anyukája vagyok és egy szerető apuka párja!Vannak hullám völgyek de ugy érzem jó döntést hoztam!:)
2011. szept. 2. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
sikerült döntened?
2011. szept. 17. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!