Mennyire változott meg az alakotok szülés után?
Figyelt kérdés
Cici,popsi,hüvely,és úgy összességében? mennyit híztatok a terhesség alatt?2013. ápr. 29. 20:56
11/13 anonim válasza:
2 héttel a szülés után kilóra ugyanannyi lettem, mint voltam. A terhesség alatt 13 kg-ot híztam, magas vagyok és vékony. Nekem a csípőm szélesebb lett és a hasam sem olyan feszes. Nincs rajta háj, de a bőr bizony megnyúlt. Csíkok nincsenek rajtam. A mellem jóval nagyobb mivel szoptatok, talán nem fog lógni. Terhesség előtt rendszeresen jártam edzeni és most is igyekszem elszabadulni az órákra. Talán ha nem is leszek ugyanolyan mint terhesség előtt, de nőiesnek nőies vagyok.
12/13 anonim válasza:
62-ről 81-re híztam, és csak 4 kiló ment le a szüléssel. Amúgy vékony testalkatú vagyok, mert a csontjaim nehezek. Most vékonyabb vagyok mint voltam, 10 hós a kicsi, és jobban is nézek ki úgy összességében. Valahogy az anyaság nőiesebbé tette a megjelenésemet, kisugárzásomat. Feszességre kb minden olyan mint volt. Cicimen lett néhány csíkocska, de nem feltűnő és egyre inkább el is tűnnek. Vesszek meg, de még mintha a hüvelyem is szűkebb lenne, nem tudom, hogy nem-e a varrás teszi... A jóég tudja, de én így érzem.
13/13 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél 17 kilót híztam, ebből kb 8kg ment le a szüléssel. Az első után 2 év kellett, hogy ugyanúgy nézzek ki, mint előtte (de az igaz, hogy sajnos nem tettem érte semmit, hogy hamarabb fogyjak), a második babám most 7 hónapos, van még rajtam kb 7 kiló, amitől szívesen megszabadulnék... Egyébként az első baba után nem nagyon változtam, a második után sajnos igen. A hasamon alul van egy eltüntethetetlen háj réteg, ez tuti, hogy csak kemény tornával alakítható vissza. A fenekem kicsit löttyettebb, a csípőm szélesebb. De utálom is magam, hogy nem figyelek magamra eléggé, mert tornával tudnék ezeken változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!