Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen irányban változott a...

Milyen irányban változott a párkapcsolatotok szülés után?

Figyelt kérdés
Kedden lesz két hete, hogy szültem és másfél hete jöttünk haza a kórházból. A férjem segít nekem itthon. Nagyon jól bánik a babával, és amit tud segít is, csak az a gond,hogy úgy érzem, érzelmileg eltávolodunk egymástól. Nem csókol meg, nem ölel át annyiszor, mint a terhességem előtt vagy közben. Úgy érzem szükségem lenne rá. Beszéltem vele erről és azt mondja, hogy rengeteg dolga van mindig. Ez mindenhol így van az első hetekben? Nem jobban kellene kötődnünk? Vagy az a baj, hogy egy ideig nem lehet szex? Bár azt mondta, hogy ezt megérti.
2011. júl. 23. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapja szültem és még most is ez a helyzet nálunk is mint nálatok.Néha már úgy érzem feladom.Eleinte nekem is sokat segített de amikor a baba nagyobb lett akkor már lankadt a lelkesedés és mindent egyedül csináltam.Mi azt találtuk ki annó, hogy naponta 100 puszit kell adnia nekem a csókolózás 20-at ér a simogatás is 20.Ez tök jó játék volt mert mindig kapott valami meglepit ha teljesítette és a végén már nem volt meglepi és a puszi rutinná vált.
2011. júl. 23. 22:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem egyelőre ne agyalj még ezen, hiszen a férjedre is óriási felelősség hárul, apuka lett, családfő lett, szépen vissza fog majd állni, neki is időt kell lehet hagyni. A mi kapcsolatunk ezerszer jobb lett, mint előtte volt, mi 12 éve voltunk együtt és 1 hónapja házasok a szülés után, jó is volt, hogy 6 hétig békén hagyott és nem volt szex, igazából még utána is bírtam volna, mert teljesen a baba kötött le, de most 1 évvel a szülés után elmondhatom, hogy boldogabbak vagyunk, mint valaha. Ebben a teljesen új helyzetben is tudtunk egymásnak újat mutatni és csiszolódtunk még mindig, de most olyan szép a családunk és jó a magánéletünk, mint még soha. Nagyon sok fáradt napon vagyunk túl, felváltva voltunk a kimerülés határán sokszor, én is érzékenyebb voltam, szóval azért volt veszekedés rendesen, de ezek a veszekedések mégsem olyan igazi veszekedések voltak és ezt tudtuk mind a ketten. Nem kell rágörcsölni semmire, mert úgyis jön majd magától minden, oda kell picit figyelni, hogy azért ne múljon el nap 1-1 csók nélkül, odabújás nélkül, szépen minden majd visszaáll. A szex pedig sok párnál még 6-10 hónap után sem az igazi, szóval újabb kihívás, hogy mindenkinek jó legyen.
2011. júl. 23. 23:06
 3/13 anonim ***** válasza:
1 éve szültem és csak egyre rosszabb és rosszabb!!!!Nekünk tönkrement a házasságunk,miután a lányunk megszületett.Terhesség alatt végig tiltott volt a szex,szülés után 8 héttel voltunk együtt először,és azóta az 1 év alatt össz.9x.Előtte sem volt sok,de azóta meg szinte semmi....Élünk egymás mellett ,mint a testvérek.
2011. júl. 24. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló: mi is dettó ez a helyzet!!!a babám 3hónapos lesz 30.án és a kappcsolatunk a szülés óta egyre rosszabb!!!sex sincs nagyon se puszi ölelések.előtte se volt hú de jó.és együtt vagyunk 1.8hónapja :(
2011. júl. 24. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok elírtam 1éve és 8hónapja
2011. júl. 24. 08:28
 6/13 anonim ***** válasza:
8.21-es vagyok,mi 14éve vagyunk együtt,azóta van gond mióta megszületett a Kincsem...
2011. júl. 24. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz olvasni, hogy a legtöbb nőnek tönkrement a kapcsolata. Kicsit olyan ez, mintha a gyerek tehetne erről, pedig szerintem a férfi és a nő dolga helyrehozni. Rengeteg energiát és figyelmet igényel, ami a legnehezebb egy kisbaba mellett, de muszáj megtenni, mert megéri és a gyereknek is ezzel tesszük a legjobbat.
2011. júl. 24. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
5 hetes lesz a kislányunk, és ugyanat éljük át mint ti, nekem is olyan 2 héttel a szülés után tűnt fel, hogy eltávolodunk, pedig azt vártam, hogy ez majd mégjobban összekovácsol bennünket... akkor volt a mélypont azt hiszem , mindnen elbőgtem magam, ma má azért jobb a helyzet, de csak azért mert nem veszem annyira a lelkemre , elfogadtam, hogy ez az időszek most nem kettőnkről szól, így azért könnyebb. Bízom benn, hogy nem megy tönkre a kapcsolatunk, mint sok hozzászólónak!
2011. júl. 24. 09:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Úgy látom, sokan vagyunk egy cipőben. :((( Elején még lelkesedés volt. De most reggeltől estig dolgozik, szerinte neki az a kikapcsolódás ha elmegy kerékpározni vasárnap amikor itthon lehetne és velünk törődhetne egy kicsit.Ezen persze jól összeveszünk. Meg a "barátai" akik nem csinálnsk egész nap semmit házzasságuk romokban, oltják őt, hogy ő papucs, meg fogoly itthon.Hát ez a helyzet, teljesen elhidegültünk, úgy érzem. Szomorú, hogy sok ilyen van!
2011. júl. 24. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Most lesz 2 hetes a babánk. Nagyon nehéz, mert sokszor nem tudjuk mi a baja és van, hogy nagyon sokáig tart megnyugtatni. Sokszor sírtam is már emiatt. Az elején nem értette a párom, hogy miért kell sírni, de aztán gondolom sokakkal beszélgetett erről és azóta meg azon aggódik, ehogy depressziós legyek. sokkal jobban figyel rám, segít megnyugtatni a picit és sokszor ölelget. Persze én sem hanyagolom el, de lényegesen kevesebbet tudok vele foglalkozni, mióta megvan a baba. Egyelőre szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen megértő. Persze gondolom sokat segített, hogy mások felvilágosították mi a helyzet ilyenkor.
2011. júl. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!