Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen irányban változott a...

Milyen irányban változott a párkapcsolatotok szülés után?

Figyelt kérdés
Kedden lesz két hete, hogy szültem és másfél hete jöttünk haza a kórházból. A férjem segít nekem itthon. Nagyon jól bánik a babával, és amit tud segít is, csak az a gond,hogy úgy érzem, érzelmileg eltávolodunk egymástól. Nem csókol meg, nem ölel át annyiszor, mint a terhességem előtt vagy közben. Úgy érzem szükségem lenne rá. Beszéltem vele erről és azt mondja, hogy rengeteg dolga van mindig. Ez mindenhol így van az első hetekben? Nem jobban kellene kötődnünk? Vagy az a baj, hogy egy ideig nem lehet szex? Bár azt mondta, hogy ezt megérti.
2011. júl. 23. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnos énis úgy vagyok mint a 8:21-es.
2011. júl. 24. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Hűha. Nem sok pozitív változást olvastam. Nálunk nagyon jól alakult szülés után minden, bár tudom hogy nagy mázlista vagyok mert a párom a legtöbb nő számára a majdnem tökéletes férfi lenne minden szempontból. Császáros voltam, 2 hétig itthon volt és kiszolgált, gyakorlatilag csak szoptatnom kellett. A babát is odahozta nekem, hogy ne kelljen felkelnem az ágyból mert az nehezen ment. Nem csak a kislányunkat, de engem is ő fürdetett. Főzött, mosott, takarított, mosogatott, boltba járt stb. Emellett engem is kényeztetett, dicsért hogy gyönyörű vagyok, ügyes vagyok, büszke rám stb. Nagyon sokat jelentett mindez. Aztán a 6 hetes kontroll után gyakorlatilag napi szinten van szex, és még mindig minden nap dicsér és nagyon sokat segít, és csodálatos apja a pici lánynak. Sajnálom, hogy másoknál ez nem így van, legalább eleinte. Mert hogy később mi lesz azt én se tudom.
2011. júl. 24. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapja szültem, nálunk is ez a helyzet! Már beszélgetni sem tudunk, csak veszekedünk. Egymás mellett élünk, nem egymással. Pedig terhesség előtt mintaférj volt. A gyerekre akkor néz rá, ha kifejezetten megkérem rá. Ez bánt a legjobban. Szex: Tetettem fel Mirena spirált, szólt az orvos, hogy lehet, hogy szúrni fogja a párom a jelzőzsinór, akkor lehet levágatni belőle. Na, ez jó kifogás volt, azonnal szúrt neki. Mióta levágattam belőle kb. 1 hónapja, nem volt semmi, mert arra hivatkozik, hogy fáradt! Ezt a rohadt drága spirált is miatta rakattam fel, hogy nehogy már neki kelljen védekeznie. De ezt sem értékeli. Azért remélem, hogy ez csak valami kapuzárási pánik, és gyorsan túl leszünk rajta!
2011. aug. 12. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!