Szülés után kinek-mikorra változott vissza az eredeti alakja? Úgy értem a régi mellméret, régi súly, alak, vagy teljesen átalakulunk?
Szia!
Lehet én a szerencsés típusba tartozom, de szülés után most vagyok 3 héttel és már teljesen a régi vagyok! Szerintem ez teljesen típus függő!
Két héten belül versenysúlyomnál voltam mindkét gyerek után. Nekem a szoptatás csak úgy vitte lefelé a kilókat. Igazából azért nem lettem kevesebb kiló, mint terhesség előtt, mert a melleim megnőttek és a szoptatás ideje alatt végig jó nagyok is voltak. Igazából nem is emlékszem, milyen volt az eredeti mellméretem, mert az első babát a második terhesség alatt végig szoptattam, utána tandemben a kettőt, a második babóm a harmadik terhességem alatt félidőben leszokott a cicizésről, de a terhesség miatt eleve nagyobbak a melleim. :-) Szóval már nem is emlékszem. De a 38-as nacijaim simán feljöttek egy héttel szülés után.
Gondolom, ez alkatfüggő is lehet. Nekem szerencsém van, legalábbis eddig az volt, remélem, ha megszületik a harmadik, megint hozom a formámat. :-)
Szoptatás alatt csak híztam, több lettem, mint amennyivel szülni mentem. :(
2 éves a lányom, jelenleg + 5 kg van rajtam. De ha az még lemenne, akkor sem lennék a régi. A mellem az nem ment vissza 75-re (sajnos nem is olyan feszes), a hasam sem olyan...
Tényleg mások vagyunk! És szerencsés az, aki szülés után pár héttel újra a régi.
Szoptatás alatt szerintem ne akarj fogyni. Nem tudom, mennyi idős a babád, de majd ha már elkezd járni, és szaladgálnod kell utána, hidd el, hogy akkor fognak lefelé menni a kilók! (saját tapasztalat)
Jön a jó idő, mentek sétálni, többet mozogsz...
Ill. ami nekem még segített - legalábbis én erre esküszöm - az a búzafű kapszula. Tuti, hogy szerepet játszott a fogyásban!
A lányom mikor megszületett 3 hét mulva simán belefértem a 38-as gatyáimba, 2 kg-mal kevesebb voltam mint a terhességem kezdetekor.
Mikor kezdett csökkenni a szopik száma, akkor kezdtek feljönni a kilók, vagyis 4 mire 1 éves lett a kislány, de akkor megint terhes lettem.
Az ikrekkel 64 kgról kezdtem a terhességet, 77-tel mentem szülni, 67-tel jöttem haza, és nem nagyon ment lejjebb sajnos. Sőt, mikor ritkultak a szopik még jött 3 (160 cm-emhez 70 kg voltam :-( ) 17 hósak voltak ekkor a fiúk, abba is hagyták a szopit hamarosan, elkezdtem fogyózni, és most 59,5 kg vagyok. :-)
Anyu szerint már a régi vagyok, ha még merek fogyni és beteg leszek a 3 gyerek mellett....! De aztán kiderült, azért gondolja, mert azt hitte már alig vagyok 50 kg (mindig mindenki 5 kg-mal legaláb kevesebbnek tippel amúgy). Rá kellett állnom előtte a mérlegre, mert nem hitte el hogy majdnem 60 kg vagyok, és azt se akarta elhinni, hogy 70 kg voltam, szerintem még most sem hiszi el.)
A mellem megereszkedett kicsit, főleg az ikrek után, de a 80/B melltartók simán jók, és szépre emelik. Van pár régi 75/B-s is, az is jó, de lehet csak mert már be van járatva, újban nem biztos hogy jó lenne.
Nadrágok most értem bele a 38asokba, igazából a hasamon nem a legjobbak, mert nagyon hasam volt az ikrekkel, és az nehezen megy le. Nincs kötényhasam szerencsére, de puha és ha ülök hurkás, ami már nagyjából csak a bőröm. :-(
Szopi alatt nem mertem fogyózni, van akinek működik, van akinek nem. És az sem mindegy mekkora a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!