Szülés után mennyi idővel értétek el azt az alakot ami már nem változott torna/diéta nélkül?
Ez függ attól is, ki mennyi ideig szoptat.
Én 6 hónapig szoptattam, és a baba 10-12 hónapos korára álltam be a végső alakra, ami 99%-ban a régi, csak a derekam maradt picit vastagabb.
Szerintem meg ez inkább attól függ ki mennyit hizott a terhesség alatt, mintsem a szoptatástól.
Én másfél év alatt értem azt el(bár sportolni és diétázni csak egy év után kezdtem) hogy jobb formában vagyok mint terhesség előtt.
A fiam 1éves lesz. 12kgt híztam a terhesség alatt. Most is szoptatok, és -15kgnál járok:S Szó szerint nincs mit felvennem, mert a terhesség előtti ruháim is leesnek. Annyit mozgok amit a manó hajkurászása miatt mozgok, meg a háztartás. Nem diétázok, sőt.
Dúrván 3-4hónapos volt a kicsi, amikor a szülés előtti alakomnál tartottam. Azóta ott lehet átlátni rajtam, ahol a legvastagabb vagyok.
Viszont van okom örülni is, mert a cicim szép maradt.
Remélem most már nem fogyok tovább, így maradok, esetleg picit hízok, legalább 2kg-t.
De jó nektek! Én 67 kg-val kezdtem a terhességet és 95 kg-val mentem szülni.
A szülés után szinte rögtön 76 kg lettem és sajnos azóta is ezt a súlyt tartom.
Jelenleg 10,5 hónapos a fiam.
Nemrég elkezdtem futni, meg aerobikra járni, de még nincs változás.
Reggelire gyümi, este joghurt és rendes ebéd napközben. Lehet valamit nem jól csinálok, hogy még nem mozdultak meg a kilók.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!