Jó diéta vagy tornagyakorlat amivel megszabadulhatok a szülés utáni maradványoktól? Hasamra gondoltam.
Én is pont ezzel küzdök. 10 hós a kisfiam, és akkora még a hasam, mintha 5 hónapos terhes lennék:(
Tornázom, felüléseket csinálok. Próbálok nem nassolni, de mivel még szoptatok, nem kezdtem drasztikus diétába. Sztem a hasprés segít a poci eltüntetéséébe...remélem.
Sok sikert
Szia!
Én is az úszógumi szindrómával küzdök, diétázni nem akarok mert még fejek, viszont óvatosan neki láttam a Pilates kezdőknek c. dvd-nek. Sztem jó, legalábbis néhány nap múlva szebbnek éreztem magam, nem görnyedeztem annyira és a hasat, hátat, kart, lábat brutálisan megdolgoztatja, legalábbis az elején izomlázam volt, pedig figyeltem h ne legyen a tej miatt, de nem változott se a mennyisége se az íze (gondolom mert eszi a babám). Azóta kifigyeltem h kicsit lötyögősebb lett az egyik nacim :) Ha mást nem is de szép tartást biztos ad.
sziasztok! a fiam 6 hónapos és még vagy 15 kg van rajtam. borzalom :(
de a hasam szinte lapos. az az egyetlen, amivel jelentleg meg vagyok elégedve magamon. nekem nagyon bejött a fittball labdán végzett hasizomgyakorlat, mert a derekam tropa volt a szülés után, most meg a 8 kilós fiam emelgetésétől.
a labda támasztja a derekat, mélyről indítható a felülés, így hatásosabb és nem tudod átterhelni a munkát a hátizmokra, kénytlen vagy hasból dolgozni.
én asszem tescóban vettem, kb. ezer forintért. imádom és más gyakorlatokra is jó.
egyre formásabb vagyok a torna miatt mindenhol, de nem tudok lemondani az édességről, na és össze-vissza eszem. többnyire amikor pár percet alszik a fiam (ez ritka, mert fogzik).
sok sikert mindenkinek csajok, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!