Mennyire változott meg az alakotok szülés után?
45kg 167cm voltam szülés előtt. Szülés alatt 15kg-t híztam, szülés másnapján -10voltam, rá 2hétre lement a maradék 5is! Sportolok (aerobik, kodi erősítek mindig, tehát nem zsírt égetek), és ahogy elkezdtem edzeni 46kg vagyok! 14hós a lányom, ugyan úgy nézek ki mint rég, megesküszök, h talán még jobban is, mert kockás a hasam, sokkal feszesebb vagyok (lehet, h az önmagam önbizalom hiánya, szülés után motivált jobban), cicim pici volt előtte, sajna most is, semmit nem változott, hüvelyem is ugyan olyan, talán annyiu a változás, h nem tudom úgy befeszíteni, mint régen (de szerintem intim tornával okés lenne), de nem zavar engem sem és a páromat sem! Popsim pedig ugyan úgy kicsi (izmos)...
Az, h milyen voltál/leszel abszolút genetika és sport, étkezés kérdése! Mindenkinél változó, mert mások vagyunk! Ezen ne rágódj!
3 kg-ot híztam (voltam is emiatt kórházban két hét fekvés és megfigyelés+roboráló diéta,mert a baba sem nagyon hízott)
a csípőm szélesebb lett,striáim vannak.a mellem nem ereszkedett meg mert nagyon hamar elapadt a tejem (szülés után 4 héttel megjött a menzeszem és a tejem ezzel a lendülettel el is apadt) :( majd megszakadt a szívem :(
a hüvelyem maradt a régi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!