Mennyiben változott a menzeszetek a szülés után? Erősebb, gyengébb, rendszeresebb vagy semmi nem változott? A szülés utáni első, általában rosszabb mint máskor?
Nekem szülés után négy héttel már megjött. Ez egy éve volt. Azóta napra pontos a ciklusom, az első fél évben sokkal erősebb volt, utána szelídült kicsit, de azért még mindig erősebb, mint terhesség előtt. És 1-2 nappal tovább is tart.
A pontosságnak nagyon örülök. És az ovulációt is megérzem azóta.
Szia!
Én szülés előtt nagyon görcsöltem mindig és elég hosszúak voltak a menzis napjain, előtte 2 napig mindig barnáztam és az első 2 nap nagyon erős vérzésem volt.
Szülés után (már másfél éves múlt a kisfiam) előnyére változott szerencsémre, nagyon örülök neki. Nincs előtt barnázásom semmi, max. 5 napig tart az egész menzi, 5. napra szinte már tisztasági betét is elég lenne alig van már, éppenhogy fáj a hasam, nagyon ritka, ha kell bevennem gyógyszert, de ha kell is bevennem, nem görcsölök olyan nagyon, mint szülés előtt. Az első 2 napban sincsen olyan erős vérzésem, mint szülés előtt. Szóval én jól jártam, bár előtte megszenvedtem minden hónapban, így nagyon örülök ennek.
Szia!
Nekem szules elott nem volt eros es 5 napig tartott viszont az elso nap nagyon gorcsoltem.
Miota szultem erosebb lett a verzes viszont egyaltalan nem gorcsolok.Most neha 6 napig is eltart.
1 eves kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!