Van itt olyan anyuka aki szülés után depressziós lett? Mik a tünetek? Hogy lehet belőle kikeveredni?
Fú,de sajnállak...én már túl vagyok rajta.
Nagyon vártuk a kisfiamat, mindig is anya akartam lenni, volt egy ideális képem az anyaságról meg a babázásról,aztán mikor megszületett felülírt mindent.
Volt egy nagyon nehéz szülésem és kaptam egy éjjel-nappal ordító, borzalmasan hasfájós babát. Szó szerint vedd, hogy egész nap ordított,se éjjelünk,se nappalunk nem volt.
Állandóan rossz kedvem volt,képes voltam egész nap bőgni,meg nem történtté akartam tenni az egészet, iszonyatosan hiányzott a régi életem, a nyugalom. Csak csináltam a baba körüli teendőket,mert muszály volt, de egyátalán nem élveztem. Sajnos ki kell mondjam, de nem tudtam szeretni a kisfiamat, ami miatt szerintem bűntudatom lesz életem végéig.
Hogy hogy keveredem ki belőle? Nem tudom. Ahogy nőtt egyre jobb lett minden,egyre cukibb volt. Igazából olyan 5 hónapos lehetett mikor azt tudtam mondani,hogy élvezem,hogy anya vagyok. Mostmár 8 hónapos, de a világ összes kincséért nem adnám senkinek :-)
Te hogy vagy? Mit érzel? Mekkora a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!