Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek az én anyósom...

Szerintetek az én anyósom normális?

Figyelt kérdés

Múlthéten volt az az ítéletidő 14,15,16-án. Anyós a hétvégén felhívott, hogy hogyan oldottam meg a kislányom (1 éves lesz) levegőztetését abban a rossz időben. Erre mondtam hogy 14-15-én nem voltunk kint, mert itt nálunk szakadt a hó meg 100 km/h-ás szél volt, tényleg iszonyatos idő volt. Azt csináltam hogy egy nap többször 2-3-szor szellőztettem. Szombaton és vasárnap már kicsit voltunk kint. Erre teljesen felháborodott hogy hogyan gondoltam ezt, hogy két napig nem volt a friss levegőn a gyerek, meg hogy megfosztottam a jó levegőtől. Annyira mondta hogy megszólalni nem tudtam, és rácsaptam a telefont. Persze rögtön hívta a páromat, hogy mit csináltam, és még én voltam a hibás, mert miért kellett lerakni a telefont!? Majdnem hogy bocsánatot kellett kérnem anyóstól. Azóta minden nap hív, hogy volt-e levegőn a kicsi!? Egyébként minden nap szoktunk kint lenni, attól függ milyen az idő, általában másfél-két órát. Már az agyamra megy vele!!!

Ti voltatok kint abban az ítéletidőben a babátokkal??

2013. márc. 19. 08:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
szerintem a babakocsit felborította volna a szél. Te meg légy határozott, hogy így döntöttél, te vagy az anyja és kész. Ha meg hív: igen, volt kint, most mennem kell, csönget valaki/bekakilt a gyerek/fut a leves/merül a telefon/, csókolom.
2013. márc. 19. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Jézusom! Itt a párodnak kellene beszélnie az anyjával, hogy vegye vissza magát, persze finomabban. Szerintem sokat unatkozik, küldjétek el valami nyugdíjasklubba, ahol szerezhet barátokat és trécselhet velük egész nap!
2013. márc. 19. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

"Hát, volt már olyan hogy nem vettem fel. Olyankor rögtön hívja a páromat hogy hol vagyok, mit csinálok, hogy nem érek rá felvenni a telefont!"

Ezt csak eleinte fogja csinálni, aztán megszokja! Egy idő után nem fogja hivogatni a férjedet emiatt. Most legyél erős, és most alapozd meg azt, hogy ne gázoljon át rajtatok!

2013. márc. 19. 08:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Az én "drága" anyósom is ugyanilyen VOLT!

Aztán soha nem vettem fel neki a telefont és soha nem hívtam vissza. Hiába panaszolta a férjemnek, mit érte vele? Páromnak csak annyit mondtam, hogy bocsi szívem, de éppen cipeltem a szatyrokat, altattam, szoptattam akármi... Egy idő után "kedves" anyós látta, hogy zárt ajtón kopog és azóta nem hív.

Persze viszonyunk is ennek megfelelően távolságtartó és hűvös lett, úgy néz rám, mint akit meg tudna folytani egy kanál levesben:) De engem nem érdekel, levegőnek nézem őt is meg az okos tanácsait is. Mondjuk nálunk egyéb komoly gondok is vannak anyóssal, de ezt most hagyjuk...

Állj a sarkadra!

2013. márc. 19. 08:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi nem hagyjuk a párommal hogy beleszóljanak a gyereknevelésbe és semmi másba...!!!
2013. márc. 19. 08:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Miután engem is kiakasztott már párszor az anyósom, én se vettem fel neki egyik telefont sem- se mobilt, se vezetékest- 1-2hét után rájött,hogy nem kell engem hívogatnia, azóta a fiacskáját híja ha akar vmit. Próbáld meg te is. Mellesleg a párodnak is mondd meg, hogy nem a te anyukád, ezért ne téged hívogasson, gondolom a te anyukád se a párod hívogatja,ha akar vmit.
2013. márc. 19. 08:45
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem komplett az anyósod. Én a 2,5 évesemet sem vittem ki. Mi a frász baja lesz egy gyereknek, ha 1-2 napig nincs kint a jó levegőn? Pfff... Ilyen fos időben nem viszem ki egyáltalán, mert nem szeretném, ha az anyósod által emlegetett "jó levegő" miatt kapna tüdőgyulladást, vagy lenne kruppos rohama.

Anyós dolga a főzés, takarítás, nem a belepofázás...

2013. márc. 19. 09:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz egy gyereknek, ha nem minden nap van kint. Én sem viszem ki, amikor eső, hó, szél van. Mi is Fejér megyében lakunk, hétvégén meg sem próbáltam kimenni vele a nagyon erős szél miatt. Teljesen jól megvan a hideg levegő nélkül. Az anyósodat pedig tényleg a férjednek kellene leállítani. Beszélj vele!
2013. márc. 19. 10:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi se voltunk kinn 14-15-16,pedig úgy volt hogy anyóséknál megyünk hosszúhétvégére,Győrből Szegedre,de még a kapun se mentünk ki,olyan idő volt itt.

Erre anyós felháborodva hogy de miért nem megyünk...

Pedig láthatta hogy erre minden út lezárva,kilométeres sorban a kocsik éjelre,ő meg elvárná hogy 1 évessel induljunk útnak...

Azóta is duzzog,hogy de szombaton már voltak járható utak,mehettünk volna...

2013. márc. 19. 10:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem normális. Állj a sarkadra, és építsd le a kedves mamát!

Mi sem voltunk kint, majd csak péntek reggel egy kis szánkózásra. Nálunk nem volt olyan ítéltet idő, mint sok más helyen. De azóta itt is fúj a szél, tegnap óta esik az eső. Vasárnap nem voltunk kint, hétfőn sétáltunk egyet, de ma sem megyünk sehová, mert hideg van, nagyon fúj a szél és esik az eső. Minek kéne kivinni ilyen takony időben?! Hogy megfázzon vagy elázzon?

2013. márc. 19. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!