Az normális, hogy az anyósom befogta a 3hónapos kisfiam orrát, mert csuklik?
Figyelt kérdés
persze szegényke üvöltött, nem voltam itthon..1órára hagytam rá..2009. febr. 28. 15:02
1/26 anonim válasza:
Nem normális, te is veszélyes vagy ha egyedül hagyod vele.
3/26 anonim válasza:
Pontosan, az anyósod nem normális. Ne hagyd rá a babát!
4/26 anonim válasza:
ilyen anyósom lenne,én nem befognám,hanem betörném az orrát..
5/26 A kérdező kommentje:
jó..nagyon mérges lettem mikor büszkén mesélte, hogy utánna abbahagyta a csuklást a kisfiam.
Ilyenkor én ciciztetni szoktam ,mert mást nem kap, de ha a nagyobb lányom vigyáz rá, vagy apuka, akkor is előfordult már h csuklik. Hát ilyenkor ők szépen kivárták h abbahagyja.
2009. febr. 28. 15:11
6/26 Nikcsi válasza:
Utnem le az biztos... Ne hagyd tobbet egyedul vele, es magyarazd el neki szepen hogy ilyet nem csinalunk babaval.
7/26 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges lettem..pedig imádja az unokáját..
2009. febr. 28. 15:18
8/26 anonim válasza:
Én az ő orrát fognám be de egy satuba!!!!Nem szabad ilyet csinálni!!!Tisztázd vele a dolgokat.Nálunk is úgy szereti az unokáját az anyósom,hogy át szaladt az úton a kocsi előtt babakocsival,azt hittem kinyírom.
9/26 anonim válasza:
Ne hurrogjatok le könyörgöm, de sz.tem jól tette, biztos nem akarta megfullasztani, de így elmúlik...komolyan. Amúgy mond meg neki, ha nem akarod, hogy ezt csinálja, adjon a babának egy kiskanálba citromlevet.Attól elmúlik.
10/26 anonim válasza:
A babák sokat csuklanak, később is. Lányom 8 hós, és még mindig napjában csuklik.
Minden szakirodalom azt írja, hogy ez nem baj, semmit nem kell tenni vele, ha akarod itasd meg, vagy szoptasd meg, de ha nem , az sem baj, majd abbahagyja.
Magyarázd el anyósodnak, hogy a baba majd abbahagyja, és ha megint ilyet vagy hasonlót csinál, többet nem kapja meg a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!