Tuti nem normális? Anyósom már megint alakított! A fiam leszedte a kezéről a gagyi karkötőjét ami szétgurult! ő meg közölte, hogy pár darab maradt a földön de nem bírja előkotorni de nem lesz semmi baja ha lenyeli ezek műanyag kövek egyben kikakilja!
és én megint túlreagálok mindent üvegfal között tartom őt stb stb
ez nagyon sokadik eset,hogy felbosszant tiszta nem normális a gyereket 10 percre nem hagynám rá soha!!!!most éppen a konyhában pakoltam amiket hozott 1000 szer megmondtam NEM szereti a fiam a sütőtököt akkor is hozza és tömi/né belé!!!!ezalatt történt ez....
Most az anyós a hibás, hogy a kisfiad szétszedte a karkötőjét, vagy nem értem? :s
Ha tényleg nem találja, akkor mit tud tenni? Nyilván nem direkt hagyja a gyöngyöket a földön... Esetleg kérd meg, hogy porszívózza össze, vagy nem tudom...
Szerintem próbálj megnyugodni:) Mennyi idős a gyerek?
Egyébként meg nagyjából igazat adnék a nagyinak. Ha ő nem tudja összeszedni a szétgurult gyöngyöket, nem valószínű, hogy a gyerek pont megtalálja,és ha ne adj isten tényleg lenyelne belőle, valószínű tényleg kikakilná, és nem lenne semmi baja.
De egyébként mi a kérdés?
Szerintem kicsit túlreagálod, igen. Természetesen NE egye a gyerek a műanyag vackokat, de azért talán ennyire nem kéne kiakadni...
De ez csak a személyes véleményem.
Figyi, ha azt szeretnéd, hogy kórusban szidjuk anyósodat, akkor azt írd...
Amúgy meg túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!