Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek az én anyósom...

Szerintetek az én anyósom normális?

Figyelt kérdés

Múlthéten volt az az ítéletidő 14,15,16-án. Anyós a hétvégén felhívott, hogy hogyan oldottam meg a kislányom (1 éves lesz) levegőztetését abban a rossz időben. Erre mondtam hogy 14-15-én nem voltunk kint, mert itt nálunk szakadt a hó meg 100 km/h-ás szél volt, tényleg iszonyatos idő volt. Azt csináltam hogy egy nap többször 2-3-szor szellőztettem. Szombaton és vasárnap már kicsit voltunk kint. Erre teljesen felháborodott hogy hogyan gondoltam ezt, hogy két napig nem volt a friss levegőn a gyerek, meg hogy megfosztottam a jó levegőtől. Annyira mondta hogy megszólalni nem tudtam, és rácsaptam a telefont. Persze rögtön hívta a páromat, hogy mit csináltam, és még én voltam a hibás, mert miért kellett lerakni a telefont!? Majdnem hogy bocsánatot kellett kérnem anyóstól. Azóta minden nap hív, hogy volt-e levegőn a kicsi!? Egyébként minden nap szoktunk kint lenni, attól függ milyen az idő, általában másfél-két órát. Már az agyamra megy vele!!!

Ti voltatok kint abban az ítéletidőben a babátokkal??

2013. márc. 19. 08:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Mapcsold ki a telefonod es akkor egy ido utan majd nem hiv. Ennyi.
2013. márc. 19. 08:19
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Csütörtökön sehol se voltunk. Az én fiam 3 éves, a lányom 2 lesz májusban. El is fújta volna őket a szél, mi Fejér megyében vagyunk. Piros riasztás volt kiadva, nem is gondoltam rá, hogy vigyem ki őket. Persze reggel mondták, de jó, esik a hó, meg ki akartak menni, de végül megértették, hogy nem lehet. Iszonyatos idő volt. Pénteken ugyanez. Szombatra lett normálisabb idő, akkor mentünk el a nagymamához. Amilyen idő volt csütörtökön, még dolgozni se kellett volna senkinek se mennie, még a boltoknak se lett volna szabad kinyitni, senki se halt volna éhen.

Anyósoddal ne törődj, kérdezd meg tőle, hogy ő hova ment abban az időben. Normális ember kisgyereket nem visz ki ilyenkor.

2013. márc. 19. 08:21
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Én kivittem,fél órára,hát meg is lett az eredménye,pedig eddig sose volt beteg. (6 hónapos) náthás,köhög szinte fulladásig.Szerintem is kapcsold ki a telefonod. :)
2013. márc. 19. 08:23
 4/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem normális dolog h beleszól! Viszont nem kellett volna a telefont csak úgy letenned.

Ha nekem nem tetszik vmi, amit anyós "tanácsol", akkor finoman rövidre zárom annyival, h jó, rendben, aztán én tudom, hogy csinálom. Tanácsot adhat, de irányítani nem irányíthat, hogyan neveljek (de ezt a lelke mélyén minden anyós/após, ismerős, szomszéd stb. tudja)

Amúgy én sem mindig viszem ki lányomat (1 éves múlt).. ha szutyok idő van, nem fogom -20 fokban, hóesésben, esőben tologatni, mert annak aztán sok értelme van. A szellőztetés ilyenkor simán rendben van.

2013. márc. 19. 08:24
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha mobilon hív ne vedd fel, ha vonalason, szerezz be egy híváskijelzőt. Egyébként részvétem az anyósod összeférhetetlen ostoba, szemétl-da. Nekem is hasonló trágya jutott, de az anyám sem sokkal jobb.
2013. márc. 19. 08:25
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
itt 13.-a óta olyan hideg van. és olyan szél fúj, hogy még mindig nem tudtam levinni!
2013. márc. 19. 08:27
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem meg ha nem akarsz bunkó lenni, akkor felhívod napi 2x te és szerintem 3 nap után már unni fogja.

Ha nem veszik fel kérd számon hol voltak stb...

8/21 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen mondd azt neki mindig, hogy igen, voltunk kint.. és kész. (és néha ne vedd fel a a telefont neki, ne legyél mindig elérhető számára).
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát, volt már olyan hogy nem vettem fel. Olyankor rögtön hívja a páromat hogy hol vagyok, mit csinálok, hogy nem érek rá felvenni a telefont!
2013. márc. 19. 08:30
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
4es vagyok: igen, mond, h azért nem tudod felvenni a telefont, mert éppen akkor voltatok levegőzni.. ennyi. Párod meg tegye kicsit helyre, h ne akadékoskodjon ennyit, felnőtt nő vagy, tudod te mit kell csinálnod. Helyre fog billenni a rend!
2013. márc. 19. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!