Szerintetek az én anyósom normális?
Múlthéten volt az az ítéletidő 14,15,16-án. Anyós a hétvégén felhívott, hogy hogyan oldottam meg a kislányom (1 éves lesz) levegőztetését abban a rossz időben. Erre mondtam hogy 14-15-én nem voltunk kint, mert itt nálunk szakadt a hó meg 100 km/h-ás szél volt, tényleg iszonyatos idő volt. Azt csináltam hogy egy nap többször 2-3-szor szellőztettem. Szombaton és vasárnap már kicsit voltunk kint. Erre teljesen felháborodott hogy hogyan gondoltam ezt, hogy két napig nem volt a friss levegőn a gyerek, meg hogy megfosztottam a jó levegőtől. Annyira mondta hogy megszólalni nem tudtam, és rácsaptam a telefont. Persze rögtön hívta a páromat, hogy mit csináltam, és még én voltam a hibás, mert miért kellett lerakni a telefont!? Majdnem hogy bocsánatot kellett kérnem anyóstól. Azóta minden nap hív, hogy volt-e levegőn a kicsi!? Egyébként minden nap szoktunk kint lenni, attól függ milyen az idő, általában másfél-két órát. Már az agyamra megy vele!!!
Ti voltatok kint abban az ítéletidőben a babátokkal??
Csütörtökön sehol se voltunk. Az én fiam 3 éves, a lányom 2 lesz májusban. El is fújta volna őket a szél, mi Fejér megyében vagyunk. Piros riasztás volt kiadva, nem is gondoltam rá, hogy vigyem ki őket. Persze reggel mondták, de jó, esik a hó, meg ki akartak menni, de végül megértették, hogy nem lehet. Iszonyatos idő volt. Pénteken ugyanez. Szombatra lett normálisabb idő, akkor mentünk el a nagymamához. Amilyen idő volt csütörtökön, még dolgozni se kellett volna senkinek se mennie, még a boltoknak se lett volna szabad kinyitni, senki se halt volna éhen.
Anyósoddal ne törődj, kérdezd meg tőle, hogy ő hova ment abban az időben. Normális ember kisgyereket nem visz ki ilyenkor.
Nem normális dolog h beleszól! Viszont nem kellett volna a telefont csak úgy letenned.
Ha nekem nem tetszik vmi, amit anyós "tanácsol", akkor finoman rövidre zárom annyival, h jó, rendben, aztán én tudom, hogy csinálom. Tanácsot adhat, de irányítani nem irányíthat, hogyan neveljek (de ezt a lelke mélyén minden anyós/após, ismerős, szomszéd stb. tudja)
Amúgy én sem mindig viszem ki lányomat (1 éves múlt).. ha szutyok idő van, nem fogom -20 fokban, hóesésben, esőben tologatni, mert annak aztán sok értelme van. A szellőztetés ilyenkor simán rendben van.
Szerintem meg ha nem akarsz bunkó lenni, akkor felhívod napi 2x te és szerintem 3 nap után már unni fogja.
Ha nem veszik fel kérd számon hol voltak stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!