Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)
Nem szeretném, ha átvinné magához. :)
Nekem bőven elég lenne, ha valaki elvinné napközben sétálni.
Jobb, ha az itthoni környezetben van.
Nekem mindenképpen olyan ember kéne, aki tapasztalt, akár szakképzettsége van, ha gond adódik.
Oké, hogy vigyáz rá valaki, de nem mindegy, hogy ki. :)
Mindenáron azért nem bízom a gyereket valakire, ismeretlenre meg pláne nem. Annál aggódósabb vagyok.
A munkahelyemről nem tudok bármikor hazarohangálni.
Jobb lenne egy olyan ember, akit ismerős ajánlott.
ahol én voltam,oda is mehet taknyosan a gyerek.
viszont ez tényleg lutri, mert lehet, hogy reggel még csak náthás, aztán meg belázasodik. :(
talán előny, hogy nyáron vinném. télen meg még ki tudja, hogy mi lesz.
Szia!
Szerintem is a legjobb ha te lennél vele!De mivel ez nem megoldható és muszály vissza menned dolgozni ezért én a bébiszittert ajánlanám!Hogy miért mert ebben az életkorban még szüksége van a személyes gondoskodásra szeretgetésre erre lenne a legjobb " anya pótló megoldás" a bébiszitter.
Én egy tapasztalt főállású bébiszitter vagyok mellesleg két gyerekem van.
A döntés a Tied jól gondold meg
Ha ismerős körből szeretnél valakit akkor azt javaslom érdeklődj!Hátha tud valaki egy jó bébiszittert ajánlani!
Érdemes csecsemőgondozó végzettségű makulátlan erkölcsű tiszta ápolt 30-40 éves tapasztalt hölgyet választani de természetesen a fiatalabb generációkból is válogathatsz hiszen ők energikusabbak rugalmasabbak és van közöttük tapasztalt is!
Ne feledd a te döntésed és jól gondold át hogy mit teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!