Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)
27es vagyok
Azt gondolom, hogy most eldöntöttél valamit, és ehhez a döntésedhez ragaszkodva keresed a majdani legjobb megoldást. Ami többünk szerint a bébiszitter(leírtuk már, hogy miért:) ).
De azt gondolom, hogy addig még rengeteg dolog változni fog, az is lehet, hogy nem "bírsz" majd visszamenni(nem arra gondolok, hogy a munkahelyed megszűnik vagy ilyesmi, hanem arra, hogy megszereted a babázást és inkább otthon maradsz vele, ameddig lehet:) ), és másképp döntesz. De ha Téged _most_ az nyugtat meg, hogy a _mostani_ döntésedhez keresed a megnyugtató tervet, akkor ez a Te dolgod:).
Nem volt hiábavaló a kérdésem, már látom, bár még mindig megkérném azokat akik azt írják, hogy lemaradok az első lépésekről,stb. hogy köszönöm a véleményt, de most nem ez volt a kérdés, és hogy NEM 5 napban mennék vissza.
nem más fogja nevelni a gyerekem, nem mindenáron szeretnék visszamenni!
Ha ott leszek, és minden rendben, akkor dönteni fogok annak ellenére, hogy már eldöntöttem. Még ez korainak tűnik talán, de a családi napközikben már most sincs hely, ill. nem akarok kapkodni..
azt szerintem nem írtam, hogy lenne egy bébiszitter, de nem az ő bérét szeretném "kitermelni", tehát ő nem fog a 3 napból 3-at vállalni.
lesz pluszban nagymama v. nagypapa, aki délutánonként ráér, eddig úgy néz ki.
persze a legideálisabb egy állandó lenne, de vadidegent kizárt, hogy beengedjek a lakásomba!
Érdekes, hogy mindenki a családi napközit írja. Én is azt hittem, hogy ez a legjobb megoldás a babának. Egy állandó ember. Jó lenne, ha így lenne, de ez nem fog működni sajnos, mert egyrészt anyagilag nagyon megterhelő, másrészt pedig állandó embert nem tudunk biztosítani. :(
Még egy olyan családi napközit vettem számításba, ahol csak 4-5 gyerek van.
Betegségek:
Tudom, hogy nagyobb a rizikó, hogy gyerekektől kap el valami betegséget (általában taknyosan beviszik a gyerekeket, lázasan már nem szabad), de ugyanúgy egy felnőtt is lehet veszélyforrás.
És még valami, ami eddig nem jutott eszembe, talán valaki tudja a választ: mi van akkor, ha a bébiszitter lebetegszik? akkor kit "ugrasztok"? ugyanis anyósom csak du. ér rá, férje heti 1 alkalommal, más nagyon nincs, aki fixre tudta mondani.üres napok lennének, akkor meg nem mennék dolgozni.
viszont a napköziben mindig van ember, kivéve akkor járok pórul, ha ott kap el valamit, lebetegszik, akkor sem tudok menni melózni, és hirtelen kéne találni bébiszittert. ez így is elég necces, mert idegent nem szeretnék..
Ki mondta, hogy nincs baba??
Ezt írtam valahol?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!