Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a családi napközi...

Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)

Figyelt kérdés
Anyagilag a családi napközi érné meg, de úgy gondolom, hogy elég pici még ehhez, illetve ott az a baj, hogy elkaphat mindenféle betegséget.

2013. jan. 27. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

JAV:

azt szerettem volna írni, hogy érdekes, hogy itt mindenki a bébiszittert találta jó megoldásnak.

2013. jan. 28. 22:00
 42/65 anonim ***** válasza:
Én a családi napközit írtam, meg a babyszitter problémát lebetegedés esetén, és a kommentjeid előtti választ is:-). Az egyik előző kommentedből gondoltam, hogy még csak terhes vagy, nem írtad hogy mennyi idős a babád. Mennyi idős? Olyan napközit keress, ahol a gondozónő óvónő.
2013. jan. 28. 22:16
 43/65 A kérdező kommentje:

még csak 1 hós, és azért nézek már most (még mielőtt valaki tenné a megjegyzéseket), mert volt olyan hely, ahol már most full-on vannak, és valószínűleg nyáron sem lesz hely.

sőt olyan hely is van, ahol előre kérnek pénzt, magyarul foglalót. na, oda nem viszem a babámat.

2013. jan. 28. 22:32
 44/65 A kérdező kommentje:

túl nagy választék nincs.

sőt..

külvárosban mintha több lenne. viszont az biztos, hogy nagyon munka előtt utazgatni nem akarok babakocsival, az horror. :(

egy gond van: mindegyik napközi 5-ig van nyitva..

mondjuk aki tovább dolgozik, nem tudom, hogy ki megy a gyerekért..

köszi a tippet, ez pl. fel sem merült.

2013. jan. 28. 22:34
 45/65 anonim ***** válasza:

42-es vagyok.

Kislányom is családi napközibe jár és ott plusz óradijért lehet előbb hozni-később vinni. Szerintem ez szinte mindenhol lehetséges.

2013. jan. 28. 22:41
 46/65 A kérdező kommentje:
6-ig amiket én néztem egyik sem volt nyitva. szerintem még plusz pénzért sem.
2013. jan. 28. 22:46
 47/65 A kérdező kommentje:

előbb el lehet hozni, pl. délben, vagy 3 órakkor, alvás után, de estig egyik sincs nyitva.

szerintem nem az a jellemző, hogy az emberek 4-ig dolgoznak. :)

2013. jan. 28. 22:47
 48/65 anonim ***** válasza:
Ha kinéztél egyet, ami megfelelő lenne, hívd fel és kérdezz rá. Lehet, hogy nem tüntetik fel a honlapon, de megoldják.
2013. jan. 28. 22:51
 49/65 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nem. :(

és így akkor megint be kell különböző embereket szervezni.

nem könnyű..

2013. jan. 29. 01:37
 50/65 anonim ***** válasza:

A lányom csanába jár, most már az óvoda részlegbe. Nálunk plussz pénzért maradhat a gyerek, sôt éjszakai gyerekfelügyeletet is vállalnak, meg hétvégét is. Én vittem reggel a lányomat, anyuci meg ment érte az éjszakára "ott hagyott" gyerekért.

Az a válaszoló vagyok, aki visszament dolgozni a gyerek 4 hónapos korában.

2013. jan. 29. 06:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!