Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)
JAV:
azt szerettem volna írni, hogy érdekes, hogy itt mindenki a bébiszittert találta jó megoldásnak.
még csak 1 hós, és azért nézek már most (még mielőtt valaki tenné a megjegyzéseket), mert volt olyan hely, ahol már most full-on vannak, és valószínűleg nyáron sem lesz hely.
sőt olyan hely is van, ahol előre kérnek pénzt, magyarul foglalót. na, oda nem viszem a babámat.
túl nagy választék nincs.
sőt..
külvárosban mintha több lenne. viszont az biztos, hogy nagyon munka előtt utazgatni nem akarok babakocsival, az horror. :(
egy gond van: mindegyik napközi 5-ig van nyitva..
mondjuk aki tovább dolgozik, nem tudom, hogy ki megy a gyerekért..
köszi a tippet, ez pl. fel sem merült.
42-es vagyok.
Kislányom is családi napközibe jár és ott plusz óradijért lehet előbb hozni-később vinni. Szerintem ez szinte mindenhol lehetséges.
előbb el lehet hozni, pl. délben, vagy 3 órakkor, alvás után, de estig egyik sincs nyitva.
szerintem nem az a jellemző, hogy az emberek 4-ig dolgoznak. :)
az a baj, hogy nem. :(
és így akkor megint be kell különböző embereket szervezni.
nem könnyű..
A lányom csanába jár, most már az óvoda részlegbe. Nálunk plussz pénzért maradhat a gyerek, sôt éjszakai gyerekfelügyeletet is vállalnak, meg hétvégét is. Én vittem reggel a lányomat, anyuci meg ment érte az éjszakára "ott hagyott" gyerekért.
Az a válaszoló vagyok, aki visszament dolgozni a gyerek 4 hónapos korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!