Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen az ideális bébiszitter?...

Milyen az ideális bébiszitter? Hogyan találjak rá?

Figyelt kérdés

Aki már fogadott gyermeke mellé vigyázót, attól kérdezném, hogy mit nézett, mit kérdezett, hogyan döntött...hogyan találta meg az ideális bébiszittert? Mit várt el és mit kapott...na és mennyit fizetett érte?

Vidéki vagyok. Itt a városban nem működik közvetítő szervezet és a neten sem találtam hirdetést. Szinte csak Bp-iek vannak.

2011. jan. 13. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én feladtam egy hirdetést az iwiwen és nagyon sokan jelentkeztek.Ott az is jó, hogy egyből látod az adatlapját is és könnyebb választani.
2011. jan. 13. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! De hogyan is lehet az iwiw-en hirdetést feladni? Egy körüzenetet kell küldeni? Vagy?
2011. jan. 13. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha belépsz, ott van a fenti sávban, hogy Apró, ugyan ott, ahol az ilyenek, mint Képek, Események, Klubok. Na, ott lesz az Apró is, ott tudod feladni.
2011. jan. 13. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszi

(Akinek van gyakorlata)

2016. dec. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!