Mennyire keresendő egy bébiszitter? Mennyit fizetnek egy órára általában vagy nem óra díj van?
én két gyerekre (8,5 és 3,5 évesek) 500 Ft-ot kapok óránként. Általában este megyek, és akkor ott meg is vacsorázhatok, ha ott is alszom akkor zuhanyozok is, reggelit is kapok. Illetve ha olyan későn megyek haza, akkor a taxit is a gyerekek szülei fizetik. (persze sokszor biciklivel megyek vagy gyalog, mert közel lakom)
A feladataim: gyerekekkel foglalkozni, vacsoráztatni őket, mosogatni(nem kötelező), gyerekekt fürdetni, lefektetni.
köszi a válaszod. És ezt az 500 ft-os órabért kevesled ennyi munkáért vagy ez a tökéletes? Mióta dolgozol náluk?
Én gondozónő vagyok bölcsiben, de gondolkoztam hogy mellette lehetne bébi szitterkedni, szerintem elég sokan igényelnék, de még nem adtam fel hirdetést.Előtte itt érdeklődöm hogy kinek mi a véleménye, mennyit kap...stb
Szerintem Magyarországon még nincs túl nagy hagyománya ennek a foglalkozásnak sajnos. A legtöbben nem is engedhetik meg maguknak, vagy valamiért ellenérzést vált ki belőlük, inkább családon belül oldják meg a gyermekfelügyeletet, ha nagyon muszáj. Na meg ez is amolyan bizalmi munka, általában ajánlás útján jutnak munkához a bébiszitterek. Szerintem főleg azok alkalmaznak bébiszittert, akiknek későig kitolódik a munkaideje, vagy akiknek olyan munkájuk van, amit nem tudnak évekre feladni amikor baba születik. Persze az átlagon felül keresőkre igaz ez, egy átlagos fizetésű embernek szinte minden pénzét elvinni ez.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy nem találsz munkát, csak szorgosan kell keresni.
Ami az anyagiakat illeti, szerintem nézz hirdetéseket, hogy mások az adott városban mennyiért vállalják a dolgot, és hogy pontosan mit vállalnak az adott összegért, mert pl. vannak, akik szimplán elmennek a családhoz és ott vigyáznak a gyerekre (vagy a szülők viszik oda a gyereket a bébiszitterhez, és egyszerre több gyerekre vigyáznak), de vannak, akik azt is vállalják, hogy elmennek a gyerekért oviba, iskolába, olyan hirdetést is láttam, hogy van aki bevásárlást is vállal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!