van egy 2éves és egy 5,5hónapos fiam.És egyre nehezebben viselem,hogy a két gyerkőc egyszerre sír,ha nem velük foglalkozom,és mellette állandóan mosok,vasalok és mosogatok.főleg estére nehéz,mikor már mindkettő nyűgös.a kicsi újabban 3-4x is felkel éjjel.pihenni sem tudok rendese.viszont falun lakom,nem nagyon "izé" ha felfogadok valakit segítségnek?
2010. nov. 9. 12:18
1/6 anonim válasza:
tuti ki fog beszélni a falu, de nem kell vele foglalkozni. Bejárónőt fogadj, hetente kétszer elég ha megy és végignyalja a házat pár óra alatt.
2010. nov. 9. 12:24
2/6 anonim válasza:
Szia! Ha megtehetitek, akkor miért lenne "izé"? Kit érdekel a "sok pletykás vénasszony"? mert gondolom, miattuk aggódsz. Ne tedd! Engem pl. az ilyesmi abszólút nem érdekel, sőt, nevettet:) Mi is kisvárosban lakunk...Ha javasolhatok valamit, én inkább a házimunkában kérnék segítséget, és nem babysittert, hanem bejárónőt alkalmaznék, így a gyerekekre lenne időd, meg tudnád vele beszélni, mit, hogy csináljon, stb.
2010. nov. 9. 12:28
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem izé egyáltalán!De én is mindenféleképpen inkább takarítónőt fogadnék, a gyerekeimet nem bíznám másra és ha már választhatsz, akkor inkább velük legyél, mint takaríts! :)
2010. nov. 9. 12:36
4/6 anonim válasza:
Én inkább egyszerűsíteném a saját dolgomat. Ne vasalj mindent, csak amit nagyon szükséges, és pl. csak hetente egyszer. Ha tudsz, inkább szerezz be egy mosogatógépet, sok időd és energiád megmarad. Nem kell minden nap nagytakarítás, lényeg, hogy ha elaludtak a gyerekek, nézz körül minden helyiségben, szennyest rakd a helyére, söpörj,moss fel, és reggel már kevesebb a dolgod. Én is így teszek általában, ha van kedvem és energiám este;)
Rendelj ebédet!
2010. nov. 9. 12:56
5/6 anonim válasza:
A sok pletykás vénasszony megtehet két dolgot!!!Egy: mennyen át segiteni ő ha nincs jobb dolga.Kettő:menjen a sunyiba.Egyébként ugyanabban a cipőben járok két kicsivel,és nemsokára "nyakamba szakad" egy két szintes 7 szobás ház is...kizárt hogy birjam segitség nélkül.
2010. nov. 9. 13:12
6/6 A kérdező kommentje:
nem nagy a ház,de pont emiatt nem tudok akkor takarítani,pakolászni mikor alszanak.(mint most)mosogatógépet majd januárra tervezzük.vasalmi már így is csak a kicsi cuccait vasalom.próbáltam a kaja rendelést,de a nagynak így is úgyis főznöm kell,mert nagyon válogatós.akkor meg ugyan ott vagyok.Én sem gondoltam többre heti 2 alkalomnál,mert hétvégén ha itthon a férjem kicsit jobban neki tudok ugrani a háznak.
de igazán jól esne,ha elmennénk sétálni,és mire haza jövünk gőzölög a kaja,és tiszta a lakás :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!