Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a családi napközi...

Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)

Figyelt kérdés
Anyagilag a családi napközi érné meg, de úgy gondolom, hogy elég pici még ehhez, illetve ott az a baj, hogy elkaphat mindenféle betegséget.

2013. jan. 27. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Kértem, hogy nem azokra a véleményekre vagyok kiváncsi, akik azt taglalják, hogy egy 6 hós babát ne adjunk be családi napközibe, és egyéb helyekre, ne vigyázzon rá a bébiszitter.

Ennek ellenére mégis.

Nagyon egyszerű: meg szeretném tartani a munkahelyem, bár tudom, hogy itt ez nálunk nagyon fura.

2013. jan. 28. 00:47
 12/65 A kérdező kommentje:

Ezért gondoltam egyébként egy bébiszitterre a lakásunkban.

És ha meg tudjuk oldani, hogy ismerős/családtag vigyázzon rá, akkor talán ez megfelelő lenne.

Egy helyen voltam, és nem voltam elájulva sem a gondozónőktől, sem a helytől, pedig itt van a szánkban.

Megnézek még 1-2 helyet, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek ideálisak egy pici baba számára.

Max. 1-2 éves kortól..

Bár állítólag akkor meg ott van a szeparációs szorongás..

2013. jan. 28. 00:50
 13/65 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, csak gondoltam azért megjegyzem, szimpla jóindulatból. Megértem, hogy szeretnéd megtartani a munkahelyed. A véleményem úgysem érdekel, szóval akkor a többi tárgytalan. Azért gondold át.
2013. jan. 28. 00:50
 14/65 A kérdező kommentje:

Érdekel a vélemény, csak az nem, hogy ne adjuk be, stb.

Döntöttem, már csak az a kérdés, hogy melyik hely lenne ideálisabb, és miért.

Nyilván nem mindenáron, és lehet 1-2 hónap csúszás, ha letelik a szülési szabi.

2013. jan. 28. 01:06
 15/65 anonim ***** válasza:
Én a családi napközit javasolnám, fél éves kor után már teljesen jó.
2013. jan. 28. 01:16
 16/65 A kérdező kommentje:

És lehet tudni, hogy miért? :)

Kényelmesebb ha hozzánk jön az, aki vigyázni fog a babára, nem?

Most kötekszem, mert kiváncsi vagyok, hogy ebben az esetben miért jobb a családi napközi. :)

2013. jan. 28. 01:19
 17/65 anonim ***** válasza:

Én talán azért választanám a napközit, mert ott biztos, hogy vannak. Nem tudom, hogy hány rokon váltogatná egymást, de állandóan attól félnék, hogy reggel kiderül, hogy lebetegedett és akkor mit csinálsz? A napközibe vannak azért foglalkozások, ami mondjuk ilyen pici babánál még nem szempont, de később az lehet.

Bár tudom, hogy ez nem érdekel, de szerintem ne 6 hósan menj vissza, hanem csak 9-10 hónaposan.

2013. jan. 28. 01:27
 18/65 A kérdező kommentje:

a foglalkozás az, ami tényleg érdekes lehet..majd később, de ennyire előre nem tervezek, örülnék, ha pár hónapra meg tudnánk egyelőre oldani, aztán majd kialakul.

ill. ha lebetegszik valaki, erre nem is gondoltam. :(

akkor elég cikis, mert hirtelen nem tudnánk kihez nyúlni..

nem írtam, pedig fontos lehet: csak havi 15-16 napban dolgoznék.

2013. jan. 28. 01:41
 19/65 A kérdező kommentje:

és mi lehet a különbség ha 9-10 hósan megyek vissza?

ugyanúgy kell napközi, szitter, vagy valaki, aki vigyáz a babára.

2013. jan. 28. 01:43
 20/65 anonim ***** válasza:
93%

17-es vagyok.

Nem tudom mennyi idős a babád, de egy 6 hónapost nem hagynék másra, csak ha azért kéne dolgoznom, hogy éhen haljunk. Kicsit később azért érdeklődik már, míg ilyen kicsinek a többség csak fekszik, max. forog.

2013. jan. 28. 01:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!