Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a családi napközi...

Szerintetek a családi napközi v. a bébiszitter lenne ideális majd a 6 hónapos babámnak? Ki, mit javasol? (Ha lehet kérnem, akkor ne kanyarodjunk el, a miért nem lehet fél éves babát másra bízni témához)

Figyelt kérdés
Anyagilag a családi napközi érné meg, de úgy gondolom, hogy elég pici még ehhez, illetve ott az a baj, hogy elkaphat mindenféle betegséget.

2013. jan. 27. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

ahol eddig érdeklődtem, ott nem tudják/akarják megoldani.

igaz a pénzt nem pedzegettem. :)

2013. jan. 29. 14:35
 52/65 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá konkrétan, tuti, hogy van rá lehetőség sok helyen. Bp-en keresel?
2013. jan. 29. 17:12
 53/65 A kérdező kommentje:
igen.
2013. jan. 29. 17:49
 54/65 A kérdező kommentje:

viszont nekem csak olyan felelne meg, ami közel van hozzánk. nem akarok reggel utazgatni.max. minimálisan.

itt a környéken már szerintem majdnem mindet megkérdeztem, és mindenhol azt mondták,hogy 5-kor pontban el kell vinni a gyereket.

2013. jan. 29. 17:51
 55/65 anonim ***** válasza:
Mi külkerületbe lakunk és itt a honlapjukon is fenn van, hogy térítés ellenében maradhat tovább és mehet reggel. Én azért rákérdeznék konkrétan, hogyha fizetsz érte, sem maradhat tovább.
2013. jan. 29. 18:35
 56/65 A kérdező kommentje:
megkérdezem, köszi azért. :)
2013. jan. 29. 18:47
 57/65 A kérdező kommentje:

valaki említette, hogy olyan napközit keressek, ahol nagyon odafigyelnek/betartják azt, hogyha beteg a gyerek, akkor nem viszik be a bölcsibe.

de ilyenkor elesnek a pénztől, én kicsit kételkedem..

mi a garancia arra, hogy nem viszik be fertőző betegséggel, lázasan?

2013. jan. 29. 21:38
 58/65 anonim ***** válasza:
Nincs rá garancia, már csak azért sem, mert lehet, hogy már bújkál valamelyik gyerekbe valami, de semmi tünete nincs, csak du lesz, addig viszont másik gyerek is elkaphatja. Ahova a kislányom jár, mehet, ha kicsit folyik az orra, de más baja nincs, jó a kedve mehet, ha lázas, stb. akkor értelemszerűen nem.
2013. jan. 29. 22:11
 59/65 anonim ***** válasza:
Olyan "bébiszitterben" nem gondolkozol, hogy egy környéken élő idősebb hölgyet megkérni, és akkor az se lenne gond, ha reggel átmegy, megvárja, amíg felébred, átviszi magához... Nyugdíjas pedagógusok néhe szoktak ilyet vállalni, és az talán anyagilag jobb lenne...
2013. febr. 3. 23:47
 60/65 A kérdező kommentje:

Nem ismerek senkit, idegen kizárva!

Kizárólag ajánlás útján megoldható!

2013. febr. 4. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!