Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez nem kegyetlenség? Úgy...

Ez nem kegyetlenség? Úgy sajnálom ilyenkor a babámat.

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 és fél hónapos. Az esti alvás úgy van nálunk hogy eszik, és közben elalszik. Lerakom a kiságyba és reggelig alszik. Viszont, van olyan nap amikor este kicsit nyűgösebb, és már a kezünkben is csak szenved, olyankor berakjuk a kiságyba, forgolódik pár percig és bealszik. Ilyenkor sajnálom hogy egyedül van, és csak vergődik (keresi a helyét) de úgy látszik sokkal nyugodtabb amikor ott van. Napközben is sokszor berakom és csak nevetgél. :) Természetesen ilyenkor ott ülök a kiságy mellett, néha puszilgatom, de erre csak jobban felébred. Nem baj ha így alszik el?
2013. jan. 15. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy kegyetlenség:)!

Az lenne az, ha órákig, félórákig, percekig bömbölne napokon, heteken át...

Ha ő ilyen tipus, hogy "zavarod" az elalvásban, tehát nem igénye, hogy mellette légy, akkor semmi gond ezzel:)!

2013. jan. 15. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem, teljesen jó, hogy egyedül elalszik:)
2013. jan. 15. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
ez igy jol van.MEg halas leszel magadnak hogy egyedul alszik el,meg o is jobban kipiheni magat ha megszokja egyedul.ebren meg lehet patyolgatni szeretgetni ezerrel:)
2013. jan. 15. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Első vagyok, elfelejtettem, amit még szerettem volna:).

Szóval a lényeg, hogy majd akkor se ess kétsébe, ha "elromlik" a kicsid, mondjuk szepaszoronagni fog és akkor mellette kell majd lenned(természetesen nem biztos, hogy akkor altatni kell majd de erősen lehetséges). Addig viszont élvezd, pihenj és töltődj fel:).

2013. jan. 15. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

A kisfiam amióta megszületett nagyon ritkán kellett csak altatni. Este fürdés vacsi aztán be az ágyba, ott még elbeszélget magába majd egyszer csak elalszik. Örülj neki, hogy egyedül elalszik.

Nekem napközben többször is van egyedül a járókába, örülök, ha elvan egyedül, mert addig tudom csinálni a dolgomat.

2013. jan. 15. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen jól csinálod. Ő szeret magától elaludni, ha jól veszem ki a soraidból még zavarja is az altatás. Nem hagyod órákig sírni, csak kicsit mocorogni. A kettő nem ugyanaz. Ha jól érzi magát a kiságyban, miért ne lehetne ott néha. Nagyobb kegyetlenség lenne, ha csak azért is ölben altatnád, bármennyire is nem jó neki, csak azért mert attól leszel "jó" anya.
2013. jan. 15. 11:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Könnyítettetek a lelkiismeretemen. :) Egyébként abszolút nem sír, "beszélget" a plüss mackóval, ami az ágy sarkában van, néha leteszi a fejét, pihen és 10 perc múlva már alszik is. :) Ha kicsit is sírna, természetesen kivenném. De úgy látszik a kiságyban nyugodtabb ilyenkor mint a kezünkben.

Ment a zöld pacsi. :)

2013. jan. 15. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon jól csinálod. Nálunk is így volt (2 babám van 17 és egy 5 hónapos) és midnekttő egyedül alszik el. Letesszük őket és max 5 pderc múlva már alszanak is. A nagyobbik volt hogy olyan 7-8 hós kora körül hisztizett, meg nem akart aludni, de az ha bent maradtunk vele h "megnyugodjon" sosem segített, csak még jobban bepörgött. Egyedül az vált be h bevittük, letettük és úgy rohantunk ki az ajtón h vissza se néztünk :D Akkor volt egy 2-3 perces eget rengető sikoltozás aztán a csönd :). Ha nem mentünk ki akkor esélyünk se volt arra h elalszik :D.
2013. jan. 16. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
és egyáltalán nem kegyetlenség vannak ilyen babák. Mikor nyűgösebb volt a foga miatt vagy beteg minidg átvittem hozzánk, a kiságyat is de van h csak a babát az ágyba és totál kiborult. Utált velünk aludni :D addig üvöltött amíg vissza nem vittük :D
2013. jan. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!