Kegyetlenség ha azt látom a babómon hogy álmos, félig csukva a szeme és beteszem az ágyába, anélkül hogy aludna?
Miért nem vette át akkor a párod, ha neked majd leszakadt a derekad? Ilyen alapon ő is kegyetlen veled.
A kérdésedre a válasz, nem, miért lenne kegyetlenség? Nem lesz attól baja a bébinek, hogy pihen és nézi a falat, majd bealszik. Neked annál nehezebb lesz, ha megszokja, hogy ha ébren van, mindig kézben van. Mert előbb-utóbb azért már csak éjjel fog aludni... ha meg ébren van, nonstop szórakoztatni fogod, és ringatni?
Szerintem nem kegyetlenség!Már miért lenne az?Nem foghatod egész nap!Tegyél az ágyához olyan zenélő forgó akármit,az én lányom imádta nézni és nem unatkozott,eljátszott vele.
Ilyenre gondoltam:
Persze vannak jóval olcsóbbak is,amik ugyanilyen jók.
Köszi. Van neki is ilyen zenélő forgója, csak az a baj, hogy este megszokta már hogy viszonylag csend van. Ha feltekerem ezt az izét és elkezd zenélni attól felriad (eddig mindig, pedig altatásra vettük). Azt inkább napözben, játékhoz szoktuk használni.
Már megijedtem, mert komolyan lelki furdalásom volt már emiatt. Igyekszem jó anya lenni, meg következetes, mindenben megtalálni az aranyközéputat, de nem mindig könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!