Miert csinalja azt a lanyom, h almos, de amint beteszem az agyba, rogton all, es nezelodik, karattyol,10 hos?
Azota csinalja, amiota allni tud, eloote letettuk, aludt, most meg amint beteszem, mar maszna is ki.
Nehezen birom, mert kozben ha fent van, almos mar nagyon, es igenyelne at alvast.
Én erre azt a tanácsot kaptam, hogy ha feláll, fektessem vissza. Hosszú lesz, de ahogy telnek a napok, rövidül majd a procedúra. Nah, elsőre 71-szer fektettem vissza 40 perc alatt, mire feladta. Még párszor próbálkoztam, de aztán én adtam fel, mert terhesen már nehezemre esett.
Az én megoldásom az lett, hogy tettem egy széket az ágya mellé, és ott ülve szó szerint fekve tartom a fiamat. A kezemet a mellkasára teszem, és ha hasra akar fordulni, akkor megakadályozom (úgy indul ugye a felállás). Meglepően jól viseli, csak ritkán sír miatta, és hamar feladja.
csatlakozom az előttem szólókhoz
kisfiam 10 hós lesz.ő is tiszta álmos már 6 körül,de mikor megfürdetem,megetetem,beteszem a kiságyba-rögtön felébred:)és persze feláll:)én is mindig bemegyek hozzá,megnyugtatom,visszafektetem,de nem veszem ki-így előbb-utóbb rájön,hogy aludni kell :)
Húh, hát igen..az az előbb vagy utóbb..inkább utóbb. Rengetegszer el kell játszani..
én sem veszem ki, csak leszedem a kis mancsocskáit a rácsról, és elfektetem..aztán újra és újra.
És! érdekes, de a férjem sokkal könnyebben fektet, sőt, ő még ha ki is veszi sem "rontja" el ezzel a gyereket, mert megnyugszik nála, és már fektetheti is le. bezzeg nálam, rögtön azt hiszi, hogy "győzelem", mehetünk játszani..
kis rafinált..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!