Kegyetlenség, ha egy gyereknek olyan nevet adnak, ami miatt a monogrammja V. B. K lesz?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg más, ismert rövidítés? (V.B.K = Vörösboros kóla) Hülye kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.2011. okt. 9. 15:54
1/29 anonim válasza:
akkor legyen bkv-amúgy kicseszés a gyerekkel
2/29 anonim válasza:
(V.B.K = Vörösboros kóla)
Ezt most ismerik, de par ev mulva nem.
Igen, a monogramra nagyon oda kell figyelni, de a hagyomanyosokra. A tobbi jon es megy. Ugye nem akarsz egy W.C. monogramot a gyerekednek.
3/29 anonim válasza:
Nem annak kínos, akinek ez a monogramja, hanem annak, akinek erről ez jut eszébe. Szerintem 16-18 év fölött ez már nem nagyon téma.
4/29 anonim válasza:
A monogrammal senki sem foglalkozik, pláne mi ez a hülyeség, V.B.K.? Most hallom először életemben. Meg nem innám azt a sza.rt, elég volt egyszer megkóstolni életemben.
5/29 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem fog eszébe jutni a boros kóla.
Minden névvel lehet valami csúfot űzni.
Ez még nem kicseszés.
6/29 anonim válasza:
Nem árt odafigyelni, de ha a 3. név miatt alakul ki egy rossz monogram, az sokszor nem is jön elő suliban. Nekünk a 18 fős osztályunkban 3 embernek volt 3. keresztneve, egyik sem használta, az érettségiig nem is tudtuk, hogy van másik keresztnevük is :) A naplóban persze benne volt, de senki sem figyelte. Tehát ha a gyerek el akarja kerülni, hogy csúfolják, akkor simán ki tudja kerülni.
7/29 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs benne, és akkor mi van ha az a monogramja? Legalább kitűnik a többi közül ha egyáltalán észreveszi valaki, az én párom monogramja V.B. és jót szoktunk szórakozni a Világ Bajnokság alatt vele.
8/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket :D igen, a W.C az a legeslegnagyobb kicseszés.
2011. okt. 9. 16:05
9/29 anonim válasza:
Én erre egyáltalán nem gondoltam,amikor nevet választottunk a kicsiknek.
Egyik PB, másik PV. De nem hiszem, hogy azért, mert PB a monogramja gázpalacknak fogják csúfolni.
10/29 anonim válasza:
Szerintem észre sem vennék, senki nem is nézné, hogy ez a monogramja. Maximum általános iskolában lenne téma. :)
De még talán ott sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!