Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kegyetlenség, ha egy gyereknek...

Kegyetlenség, ha egy gyereknek olyan nevet adnak, ami miatt a monogrammja V. B. K lesz?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg más, ismert rövidítés? (V.B.K = Vörösboros kóla) Hülye kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. okt. 9. 15:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolások nem is tudják mi az a vbk, és 7-8 év múlva pláne nem fogják tudni. Gimiben meg még külön menőnek is érezném, hogy vbk-nak hívnak. :D A w.c. tényleg húzós, arra azért odafigyelnék, de szerencsére Mo.-n nincs sok w betűs vezetéknév.

Egyébként meg nem lehet tudni, mert ami ma ciki (pl. sp) az pár év múlva már teljesen el fog felejtődni és addigra meg lesznek más ciki rövidítések, amiket nem tudhatunk előre. (Pl. pár év múlva a fiatalok már azt se fogják tudni mi az a vbk, addigra a partydrogok lesznek menők és el tudom képzelni, hogy azoknak is ilyen rövidítéseik lesznek...)

2011. okt. 9. 16:23
 22/29 anonim ***** válasza:
51%

Ja, tényleg marha sok embert emlegetnek a munkahelyén a neve helyett a monogramján...

Egyébként a kérdés tényleg bugyuta, nálunk pl a vbk-t vadásznak hívják, nekem eszembe nem jutna a monogramról.

2011. okt. 9. 16:24
 23/29 anonim ***** válasza:
az én barátnőmnek a monogrammja V.B :D
2011. okt. 9. 16:41
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

Nekem volt Vasadi-Balogh Krisztián osztálytársam És a VBK-t is ismerem.

Mégis eleddig most a kérdésed által kötöttem össze a két információt...

2011. okt. 9. 16:42
 25/29 anonim ***** válasza:

nekem is van SP-nek becézett kollégám :) a melóhelyen a monogramból csinálják a username-et, és emiatt mindig azzal froclizzuk a srácot, h SP :) ő is poénra veszi, nincs gáz vele.

ismerek egy lányt, akinek LECS a monogramja, de senki nem szólítja lecsónak :)

a legjobb, az egyik haverom, neki KGB a monogramja, és egyben beceneve is.

egyik sem nevezhető kegyetlenségnek, max kicseszésnek, de szerintem nem a monogramja, hanem mondjuk egy rosszul megválasztott keresztnév miatt szenvedhet.

2011. okt. 9. 17:16
 26/29 A kérdező kommentje:
óó, a kegyetlenséget nem úgy értettem, mint tényleges kegyetlenség. csak mint egy kis kicseszés.
2011. okt. 9. 18:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom nekem nem is a vörösboros kóla jutott először eszembe, hanem a végbélkúp
2011. okt. 9. 20:46
 28/29 anonim ***** válasza:
KGB-t én is ismerek! :)
2011. okt. 9. 21:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Most esett le, hogy a fiam monogrammja D.B., a lányomé meg D.J. :)
2011. okt. 9. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!