Itt mindenki babája tökéletes? Már egy kicsit unom ezt a fórumot, mert itt csak csodababák léteznek, akiknek már 6 hetesen már foga is van. Rá lehet keresni!
Olyan anyukákkal leveleznék/ismerkednék, akiknek nem tökéletes a babájuk, de persze igy is imádják őket!!! :)
Ha vannak még ilyen anyukák, várom a priviket!
Szia!
Mi sem vagyunk tökéletesek lányommal. Neki 4 honap kellett mire átalussza az éjt...és bizony 6 honapos volt mikor az első foga kibujt. A mozgást igen érdekesen csinálta....forogni is későn kezdett, majd a fenekén tologászta magát ülve, megtanult felülni, majd kúszni(11! honaposan). Most pedig 12 honaposan huzta fel magát állásba először, kezét fogva pedig tipeg.
Tehát végig aggódtam a mozgását tekintve...miközben vidám, mozgékony, nyugis baba volt.
Szivesen irnék neked!
Szép Napot!
Nálunk "komoly bajok" nincsenek,de nekem is elegem van a "csodababákból".
Fiam 10 hónapos,gyogytornász segitségével elkezdtük a mászást(az okok összetettek)és nem hajlandó forogni ezt is csak most kezdte.
De mikor azt irják h a 3 hós mászik,az nekem sok(k)
Szia!
Ezen én is kiakadtam már egyszer de akkor enegem jól ki is osztottak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kedves Mindenki!
Nagyon örülök, h ilyen sokan irtatok! :) Csodálkoztam, h miért nem privibe jöttek a válaszok, de most láttam meg véletlenül (!), h az e-mailcimem eddig nem volt nyilvános! Most átállitottam és nagyon várom a priviket!
A 7:04-es válaszolónak üzenem, h ő is adja meg az e-mailcimét, vagy irjon nekem! Nekünk is van hasonló problémánk (is) a lábunkkal és jó lenne tapasztalatot cserélni ez ügyben!
Mindenkinek köszönöm a pozitiv hozzáállását!
Anyukák!
Nem kell itt csoda babákról beszélni,meg hasonlók!Meg h miért tesznek fel ilyen olyan kérdéseket!Anyukák vayunk és mindenkinek a saját problémája a legnagyobb probléma!Van akinke az a problémája h miért nem nőtt még ki a foga és van akinke beteg a babucija stb,szóval nem ragoznám mert hátha megköveztek!Nekünk sem indult egyszerűen az életünk,nagyon sok gondunk volt az elején és akkor azok voltak a legnagyobb problémák,most h már hála az égnek túl vagyunk rajta most pitiánernek tűnő dolgok azok amik számunkra a legnagyobb probléma!Sajnálom és együtt érzek azokkal akiknek tényleg komolyabb problémáik vannak,de nem ugatom le azokat sem akik számomra is pitiáner problémáikkal írnak ide!És ez nem fórum:):):)
Tényleg senkit nem akarok se megbántani csak a véleményem írtam le!És kedves kérdező ha gondolod nekem is írhatsz,pl mert gyógytornász vagyok:)
Kedves 9:22-es!
Kicsit sértő h degeneráltnak tartod azokat az anyukákat akik válaszolnak a kérdésre és mondjuk őszintén és tényleg mondjuk 3 hósan mászott a babája!De az is lehet h ennek az anyukának a babája csak 3 évesen szólal meg!Szóval tedd félre a trágárnak nevezhető szövegedet! 14:40-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!