Csak engem idegesít ennyire anyósom?
Ármándó Rikárdó Fernándó Száncsez lett volna az igazi; szerintem változtassatok neki nevet. Tuti jobban fog érvényesülni az életben!
Atttya ééégg! :/
Hát azért nem korlátozzuk már ennyire neveket a Károlyokra,stb.Még legalább 1000 gyönyörű MAGYAR!!!! fiúnév van,legalább.De mindegy.Nyilván nem magyar családról van szó.
Ha már választ vársz:én úgy penderítettem volna ki azt a némbert,aki ittas állapotban odatolja a képét egy születéshez és ilyen stílusban viselkedik,hogy öröm lett volna nézni.Legyen az anyós,testvér,anya,akárki.
Amúgy meg minek kellett odacsődíteni még mielőtt megszületett a gyerek?Gondolom mindenki ismeri milyen.Nem kellett volna szólni neki és kb. itt véget is ér a történet.
Amúgy tényleg tragikus a név....szegény gyerek! :(
Örülj neki, ha csak havi 1-szer latod, es ne legyenek elvarasaid vele szemben (massal se nagyon:), akkor jobban erzed magadat.
Alkoholistak sztem nem nagyon költenek masra, mint alkoholra, de ezzel se törödj, az ö elete, joga van. A magad erdekeben...
Anyosoknak meg van anyostermeszetük is, erröl hemzsegnek itt a kerdesek, hogy ne erezd magad egyedül.
4.
Érdekes anyósod van, azt meg kell hagyni...
A névre csak ennyi: [link]
ne gonoszkodjatok már lányok, romáéknál ezek a divatnevek, szerintem így jobb :)
kérdésedre válaszolva, engem nem idegesít az anyósod :)
nyugodt ember vagyok, jobban idegesített, hogy 3x kellett elolvasnom az egész storyt ahhoz, hogy megértsem mit is szeretnél írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!