Idegesít az anyósom viselkedése velem szemben, én túlzom vajon el nagyon a dolgokat?
Ezek természetes érzések!!Tudod minden csoda 3 napig tart! (mondják)
És az unokarajongás is!Amikor majd megszokja hogy többen vagytok, ő is megtanulja beosztani az idejét, és a figyelmét is több irányba, így te is tudsz majd vele beszélgetni!Nálunk is ez volt!Ha jóban vagytok annál jobb!!!
Neki is biztos új a babahelyzet, és ezért van!
Nálunk ugyanez van, anyuékkal is, mi már csak elmosódott folt vagyunk neki a horizonton, ha megyünk hozzájuk... :-DDDDD
De engem kicsit sem zavar.
Hadd imádják csak az unokát, az a dolguk!
Engem boldoggá tesz a tudat, hogy ha bármi lenne velem - ne legyen, de az ember már ilyenekre is gondol néha, bár lehet, hogy csak én, mert elég szentimentális típus vagyok - akkor ott vannak ezek a csodás emberek, akik szinte ugyanúgy imádják a kislányomat, mint én.
Persze apa is itt van, csak ő kicsit máshogy viszonyul a gyerekhez, imádja, de arra a kitörő ujjongásra ő nem képes, amire a nagyszülők.
Szerintem ez nem hogy nem kéne, hogy zavarjon, hanem inkább örülj neki, hogy ilyen fantasztikusan jó a kapcsolat unoka és nagymama között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!