Miért ilyen "béna" az anyósom? Annyira idegesít hogy én tanítom őt, nem ő engem!
Egy háztartásban élünk(ő lakik nálunk),főzni alig tud,sütni egyáltalán nem. 56éves,és mindent az égvilágon tőlem kérdez mit hogy kell csinálni. Én 25éves vagyok. Megkértem hogy csinálja már meg a húst párizsiasan,de ő azt sem tudta mi az. Hiába magyaráztam el hogy csinálja,csak nekem kellett megkeverni a masszát. Aztán elmentem dolgomra. Mire hazaértem égett olajszag terjengett a lakásban,és 1,5liter olajat megégetett 8szelet húsért. A kaja úgy néz ki mint a moslék,az összesről lejött a bunda.
De ez csak egy eset a sokból,semmit de semmit nem tud,pedig férje és 2fia van. A páromtól már kérdeztem mi volt gyerekkorában,azt válaszolta hogy a nagyanyja csinált mindent. De az anyja szerint ez nem igaz. Még mindég úgy beszél az anyjáról mintha élne,hogy anyu ezt meg azt csinálta.
Miért, ha egyedül laknátok akkor lenne?
Akkor is neked kéne mindent megcsinálni.
a válasz egyszerű
így akarja elérni hogy mindent te csinálj, és ne őrá erőltesd! (ilyenekkel a pasik is be szoktak próbálkozni: meg tudnák csinálni: pl mosogatás, de azt akarják hogy ne kelljen nekik többet mosogatni ezért nem mosogatnak el alaposan, majd az asszonyka kiborul: és többé már nem kell mosogatniuk!)
Jo az ilyen anyàknak, akik ennyi idõsen nem strapàltàk le magukat a csalàdjukért. Egy kicsit furcsa, és a gyerekei tisztelik?Altalàban ez is elõfordul, hogy jobban tisztelik, mint aki mindent megtett a csalàdjàért.
Majd egyébként bele fog jönni, te majd teszel róla.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!