Miért ilyen "béna" az anyósom? Annyira idegesít hogy én tanítom őt, nem ő engem!
Egy háztartásban élünk(ő lakik nálunk),főzni alig tud,sütni egyáltalán nem. 56éves,és mindent az égvilágon tőlem kérdez mit hogy kell csinálni. Én 25éves vagyok. Megkértem hogy csinálja már meg a húst párizsiasan,de ő azt sem tudta mi az. Hiába magyaráztam el hogy csinálja,csak nekem kellett megkeverni a masszát. Aztán elmentem dolgomra. Mire hazaértem égett olajszag terjengett a lakásban,és 1,5liter olajat megégetett 8szelet húsért. A kaja úgy néz ki mint a moslék,az összesről lejött a bunda.
De ez csak egy eset a sokból,semmit de semmit nem tud,pedig férje és 2fia van. A páromtól már kérdeztem mi volt gyerekkorában,azt válaszolta hogy a nagyanyja csinált mindent. De az anyja szerint ez nem igaz. Még mindég úgy beszél az anyjáról mintha élne,hogy anyu ezt meg azt csinálta.
Most nem a párizsiasan a lényeg!!!
Ő alig tud valamit főzni,és nem túlzok!
lehet hogy te vagy kicsitt bonyolult
am ha egyedül lennétek akkor is kész kellene lennie mindennek! nemdebár? akkor meg örülj h legalább nem b.ssza halálra az idegeidet azzal h mit mondott a szomszéd meg hogy miért nem jó ahogy kiteregetted a ruhát!
Elhiszem, hogy idegesítő és kicsit szokatlan, de önmagában ettől még nem lesz valaki rossz ember vagy rossz szülő. Olyan helyzetben voltak, hogy a nagymama csinált meg mindent, így nem késztette semmi arra, hogy megtanuljon főzni.
Nem lehet minden nő tökéletes háziasszony.
nemértem hogy erre milyen választ várnál..?
vagy elfogadod vagy elküldöd onnan..?!
más mód nincs...
mellékesen megjegyzem hogy a párod fejével gondolkodva én pl mindenképp eltartanám anyám akkor is ha csak lógatja a lábát.....mégiscsak felnevelt, nem?? persze mindenkinek más a véleménye
Na jó köszönöm a válaszokat! A páromnak nincs más választása,mert ha nem tartanánk el,éhen halna. Jövedelme 0. Hogy miért nem dogozik? Ez egy másik sztori.
Mellesleg a párom minden nap a fejéhez vágja,hogy mindent a nagyanyja csinált. Nem hülyézné le az anyját,és nem beszélne vele néha úgy mint a kutyájával ha minden rendben lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!