En reagalom tul?

Figyelt kérdés
3 napja anyunak kuldtem kepet a 3 es fel honapos kisfiamrol,furcsi utan,mesztelenul van rajta! Anyunak az volt az elso mondata ra :"mostmar ne etesd annyira". De nekem esett olyan rosszul... :( nem is kover es nem azert mert elfogult vagyok,v mert az en fiam es nem latom be... :( a combjai tenyleg hurkasak,de az a legtobb babanak es sztem nem a koversegtol. Jo sulyban van,6.5 kg... Sztetek csak en fogom fel ilyen erzekenyen?
2012. nov. 7. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engedd el a füled mellett az ilyen butaságokat majd hozzászoksz anyámnak az én kislányom túl sovány. Állandóan etetni akarja.
2012. nov. 7. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia !

Hát az én fiam is 4kg született és 3 hónaposan még csak 5 ,5 kg volt ! De ne vedd magadra ! Csak egy kicsit duci , de kicsinek legyen az mint nagynak !

2012. nov. 7. 17:57
 13/17 A kérdező kommentje:

nem duci o,Csak eros :D de mar 3 es fel honapos :D

Csak viccelek... :)

De lehet h tenyleg nem latom rajta,de mas igen :(

2012. nov. 7. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudod túletetni, a baba érzi, mennyi kell neki. A súly adottság amúgy. Az enyém sokat eszik, de ennek ellenére nem egy duci baba, pedig tápszeres volt. És láttam olyan anyatejes babát, amelyik úgy nézett ki, mint egy Michelin baba. Nincs különösebb jelentősége ebben az életkorban. Óvodás korban már oda kell figyelni.
2012. nov. 7. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg nem tudod túl etetni, Anyukád igazán tudhatná...na mindegy. Ne foglalkozz vele, lehet, hogy valami más baja van és azért mond Neked ilyeneket.

Amúgy szerintem neked, a hormonjaid ellenére nagyon jó természeted van, én hirtelen haragú vagyok (sajnos), egy ilyen után (és amiket még leírtál) biztosan nem álltam volna meg szól nélkül... :)

2012. nov. 7. 20:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Hirtelen haragu vagyok pedig,csak anyuval nem... De mki massal igen :( Annyit mondtam neki h hat pedig o 160 ml-t eszik 1 hete a 120 helyett. (eddig amugy 100-120-at evett...) De nem fogom eheztetni. Kerdezte h 4 orankent? mondtam h nem, 3,5.. Erre mondta h hat akkor elfog hizni... mondtam h hat akkor majd leadja... Erre o: " ugy legyen". Ez amugy ma este volt, a beszolasa pedig tnap... Szal nagyon a fiam sulyan lovagol :(
2012. nov. 7. 22:01
 17/17 A kérdező kommentje:
a beszolas nem tnap volt,csak elirtam,de lenyegtelen is :) szal az 3 napja...amit az elobb leirtam az meg ma este :(
2012. nov. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!