En reagalom tul?
Minden viszonyítás kérdése. Az én gyerekeim átlag 3 kg-mal születtek, de fél éves korukra érték el a hat kg-ot.
Lehet, hogy viccelt, de minden viccben van igazság is,mint tudjuk.
Ha van hurkája, ne etesd.
Ha nincs hurkája, etesd.
Ha kettő között van, olyan nincs. Hazudsz.
A nyuszikának meg, ha van sapkája az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Egy szépen fejlődő, egészséges kisbaba az örömöd legyen, ne hagyd hogy ezt elhomályosítsa egy-egy hülye beszólás.
:)))) hát ezen jól derültem, pont anyukád akinek volt már csecsemö a kezébe mond ilyet.
Egy ennyi idös gyereket nem lehet túletetni, ha start tápszert vagy anyatejet kap. még nem kap semmi mást. 6,5 kiló is szuper.
nekem apósom mondott ilyet, de ö utálja a kövéreket, már szinte fóbia nála a kövérség, még az anyját is utálja mert nagyon kövér. na ö szolta le mindig a lányunkat, mert hurkás volt, még a fiának aki gyerekorvos sem hitt.
Na jót mosolyogtam a kérdéseden. Ölni tudtam volna érte, ha valaki a kisfiamat lekövérezte, vagy csak utalást tett rá. Most 4 éves, mára már igen soványka gyermek lett, de ha visszanézem a régi fényképeket saját magamnak is bevallom már, hogy igenis nagyon kövér baba volt :)
Szóval, ha magamból indulok ki akkor igen, lehet, hogy te fogod fel érzékenyen :) De nyugi ez így természetes, végül is anyatigrisek vagyunk nem? :)
Nekem meg szupervékony volt a babám, pedig egész nap evett.
Most 2 éves, most is sokat eszik, de vékony. Többször megkaptam, hogy biztos nem eszik rendesen, meg szegény gyerek mi lesz vele...
Tök egészséges, életerős, nagyon aranyos gyerek amúgy, úgyhogy ilyen "szegény" legyen minden gyerek.
A beszólásokra meg ne figyelj.
Persze megértelek, hogy anyukádtól ez rosszul esett, de lehet csak rossz napja volt. Beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!