En reagalom tul?

Figyelt kérdés
3 napja anyunak kuldtem kepet a 3 es fel honapos kisfiamrol,furcsi utan,mesztelenul van rajta! Anyunak az volt az elso mondata ra :"mostmar ne etesd annyira". De nekem esett olyan rosszul... :( nem is kover es nem azert mert elfogult vagyok,v mert az en fiam es nem latom be... :( a combjai tenyleg hurkasak,de az a legtobb babanak es sztem nem a koversegtol. Jo sulyban van,6.5 kg... Sztetek csak en fogom fel ilyen erzekenyen?
2012. nov. 7. 15:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ne foglalkozz vele! Nem tudod túletetni, hiszen visszajön, ha neki sok volt, vagy már nem kell neki, ha nem éhes! Nőniük kell, fejlődni, még véletlen se adj kevesebbet! Majd megnyúlik... Nekem is sokan mondták, mondják a lányomra, h husis! Ő ilyen! Nem foglalkozok vele! Te se foglalkozz vele!
2012. nov. 7. 15:12
 2/17 anonim ***** válasza:

Minden viszonyítás kérdése. Az én gyerekeim átlag 3 kg-mal születtek, de fél éves korukra érték el a hat kg-ot.

Lehet, hogy viccelt, de minden viccben van igazság is,mint tudjuk.

2012. nov. 7. 15:13
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
ezeket én is megkaptam, kb 3-4hós volt akkor a gyerekem, én akkor nem láttam pufinak, így utólag, már látom, amit mások láttak, de anyatejes volt és hálistennek jól evett, 1 éves korára lemozogta. Benned dolgoznak a hormonok, anyud meg mondhatott volna mást, de valószínűleg nem akart bántani.
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha van hurkája, ne etesd.

Ha nincs hurkája, etesd.

Ha kettő között van, olyan nincs. Hazudsz.

A nyuszikának meg, ha van sapkája az a baj, ha nincs, akkor meg az.

Egy szépen fejlődő, egészséges kisbaba az örömöd legyen, ne hagyd hogy ezt elhomályosítsa egy-egy hülye beszólás.

5/17 anonim ***** válasza:

:)))) hát ezen jól derültem, pont anyukád akinek volt már csecsemö a kezébe mond ilyet.

Egy ennyi idös gyereket nem lehet túletetni, ha start tápszert vagy anyatejet kap. még nem kap semmi mást. 6,5 kiló is szuper.

nekem apósom mondott ilyet, de ö utálja a kövéreket, már szinte fóbia nála a kövérség, még az anyját is utálja mert nagyon kövér. na ö szolta le mindig a lányunkat, mert hurkás volt, még a fiának aki gyerekorvos sem hitt.

2012. nov. 7. 15:15
 6/17 anonim ***** válasza:

Na jót mosolyogtam a kérdéseden. Ölni tudtam volna érte, ha valaki a kisfiamat lekövérezte, vagy csak utalást tett rá. Most 4 éves, mára már igen soványka gyermek lett, de ha visszanézem a régi fényképeket saját magamnak is bevallom már, hogy igenis nagyon kövér baba volt :)

Szóval, ha magamból indulok ki akkor igen, lehet, hogy te fogod fel érzékenyen :) De nyugi ez így természetes, végül is anyatigrisek vagyunk nem? :)

2012. nov. 7. 15:16
 7/17 A kérdező kommentje:
4kg-al szuletett,masfel het tulhordassal. Azert is esik rosszul,mert ez volt az egyetlen mondata ra... semmi jajj koszonom h kuldtel az unokamrol kepet v hasonlok... 1 hos volt mikor ra akart venni h etessem 4 orankent... meg h karira vegyek neki kompot stb. nem hallgatok ra szinte sosem,lehet azert is sertegeti. a legujabb az,h "hulyeseg h nem lehet bolti tejet adni egy ekkora babanak". meg h miert nem adok mar neki levesbol zoldsegeket stb... Sajna tapszeres baba,de ettol fuggetlenul 5-6 hos koraig nem taplalok hozza. Szeretem anyut,csak most kicsit bantonak ereztem ezt.
2012. nov. 7. 15:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Engem is állandóan ezzel csesztetett anyósom, hogy tul etetem., persze az én fiamnak jött is kifelé sokszor. Tehát nem is lehet tuletetni egy anyatejes babát. Ne foglalkozz senkivel. Mostmár az én babám is olyan sokat nyult, hogy egyálltalán nem kövér.
2012. nov. 7. 15:23
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem meg szupervékony volt a babám, pedig egész nap evett.

Most 2 éves, most is sokat eszik, de vékony. Többször megkaptam, hogy biztos nem eszik rendesen, meg szegény gyerek mi lesz vele...

Tök egészséges, életerős, nagyon aranyos gyerek amúgy, úgyhogy ilyen "szegény" legyen minden gyerek.

A beszólásokra meg ne figyelj.

Persze megértelek, hogy anyukádtól ez rosszul esett, de lehet csak rossz napja volt. Beszélj vele.

2012. nov. 7. 15:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat! megprobalom lazabban felfogni :)
2012. nov. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!