Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én reagálom túl vagy a nagymam...

Én reagálom túl vagy a nagymama megzizzent?

Figyelt kérdés

Nem anyós, hanem a saját anyukám, már teljesen kiakaszt, néha a syrás kerülget tőle hacsak meglátom. A szülés előtt minden oké volt,azt hittem majd ő lesz a lenagyobb támaszom,erre teljesen kifordult magából..

Na a lényeg,amin most kiakadtam....

-ritkán megyünk hozza, egy faluban élünk, de télen én nem szeretek bicajozni a 16 hónapos csemetémmal,az autó meg ugye luxus. Tegnap lementünk, és rögtön a piszkálódásba kezdett.

-miért így van felöltöztetve a gyerek??

-bementünk, de nem nagyon akartunk maradni, sötétedett, erre közli,h nyugodtan bemehetünk cipővel is nála nem tilos,nem úgy mint nálunk..

-szomjas lett a kicském, de a végén már csak hülyéskedett a cumisüveggel, elvettem tőle..erre szegény gyerek,anyád nem hagy játszani, a nap 24 órájában nevel,milyen felnőzz lesz belőle. Monodm neki,hogy a kaja, és innivaló nem arra való,hogy játszunk vele, erre mama, hát én teljesen elveszem a gyerekkorát,mert mi van abban ha kilocsolja ateát???

Meg miért kell nekem szegény gyereket mindig délben lefektetni, nincs már szüksége az alvásra csak én erőltetem rá, hozzáteszem, 2.5 órákat alszik délután..

és még sorolhatnám a hülyeségeit,de ha megkérem ne beszéljen összeviszzsa meg van sértődve és ami végképp kivágta a biztosítékot, jön a ksitesó nyáron, és a lányomnak mondja,hogy anyáék már nem szeretnek téged,nem kellessz nekik, jön a tesó,de nem baj itt van neked mama

pfff

2012. márc. 4. 12:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocsi csajok, ha hosszúra sikerült,de teljesen kiakaszt, jó volt kicsit kiírni magamból
2012. márc. 4. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
hát ez elég durva, hogy "nem szeretnek anyáék". Én leülnék anyukáddal és beszélnék vele. Ha szépen nem megy, akkor kicsit csúnyán. Mond meg neki, ha nem változtat, akkor nem mentek hozzá többet, de ő se jöjjön. ja nálunk sincs cipővel mászkálás a lakásba, és nincs játék az étellel-itallal. Mond meg neki, hogy te vagy az anyja, te látod az igényeit. Ha megsértődik ezeken, akkor így járt.
2012. márc. 4. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
A történetedben nálam a kistesós dolog ütötte ki a biztosítékot. Addig sem egyszerű,na de az már durva.A többit el kell engedni a füled mellett,azt mond amit akar. Lehet nem ennék egy jó darabig hozzá,bármennyire is az anyám, gondolkozzon már el mielőtt hüleségeket beszél, különösen a gyereknek.
2012. márc. 4. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Ettől én is a falra másznék. Szerintem nem reagálod túl.
2012. márc. 4. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem anyukád féltékeny."jön a tesó, de nem baj, itt van neked a mama". Nem bízik a gyerek szeretetében, így akarja kizsarolni. Olyan, mintha le akarna győzni téged és a kicsi lenne a díj.

Nem reagálod túl, ezek után én is megkérném, hogy vagy normálisan, a ti szabályaitokat betartva unokázhat, vagy fel is út, le is út. A gyerekek kicsinek sem hülyék, hogy lehet neki ilyet mondani...

2012. márc. 4. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit más, de hasonló okokból nekem minimálisra kellett szűkíteni anyámmal a kapcsolatot. Az "értelmes megbeszélés" nem hozott eredményt. :o(

Kb. két havonta eljön hozzánk, és ennyi.

2012. márc. 4. 12:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Nálam is nagyon kezd betelni a pohár.

Egyébként igazatok van, tényleg ki akarná sajátítani a kicsikémet. Nem egyszer előfordult már,hogy amikor jött, a lányom épp nem akar vele foglalkozni, és akkor rá is kezdett:

-jól van, ha nem adzs mamának puszit,akkor megyek

-ha nem szereted meg mamát,akkor pápá stb.....

áááááá,kész

2012. márc. 4. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Tuti megzizzent,nem reagálod túl!Nálunk sem semmik a nagymamák,na de ehhez képest normálisak!Mondd már neki,hogy TÉREN ÉSZHEZ!
2012. márc. 4. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Mérgező szülők.

Olvasd el a könyvet.

2012. márc. 4. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl! Egészséges lelkivilágú ember nem mond ilyet egy kisgyereknek, hogy "jön a kistesó, Anyáék már nem szeretnek téged"!!!

Juj, nagyon megdöbbentem rajta!

Azt az én anyósom is megpróbálta, hogy "lehet, hogy otthon anya és apa nem engedi, de itt lehet". Szerencsére, mielőtt szóhoz jutottam volna, apósom rögtön megálljt parancsolt, hogy márpedig csak azt szabad, amit otthon is!

Kitartás!

A gyerkőcnek pedig mondd el, hogy Mama téved, te ugyanúgy szereted őt, sőt annyira szereted, hogy még egy kistesót is kap, aki szeretni fogja, és akit ő is szerethet!

2012. márc. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!