Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én reagálom túl vagy a nagymam...

Én reagálom túl vagy a nagymama megzizzent?

Figyelt kérdés

Nem anyós, hanem a saját anyukám, már teljesen kiakaszt, néha a syrás kerülget tőle hacsak meglátom. A szülés előtt minden oké volt,azt hittem majd ő lesz a lenagyobb támaszom,erre teljesen kifordult magából..

Na a lényeg,amin most kiakadtam....

-ritkán megyünk hozza, egy faluban élünk, de télen én nem szeretek bicajozni a 16 hónapos csemetémmal,az autó meg ugye luxus. Tegnap lementünk, és rögtön a piszkálódásba kezdett.

-miért így van felöltöztetve a gyerek??

-bementünk, de nem nagyon akartunk maradni, sötétedett, erre közli,h nyugodtan bemehetünk cipővel is nála nem tilos,nem úgy mint nálunk..

-szomjas lett a kicském, de a végén már csak hülyéskedett a cumisüveggel, elvettem tőle..erre szegény gyerek,anyád nem hagy játszani, a nap 24 órájában nevel,milyen felnőzz lesz belőle. Monodm neki,hogy a kaja, és innivaló nem arra való,hogy játszunk vele, erre mama, hát én teljesen elveszem a gyerekkorát,mert mi van abban ha kilocsolja ateát???

Meg miért kell nekem szegény gyereket mindig délben lefektetni, nincs már szüksége az alvásra csak én erőltetem rá, hozzáteszem, 2.5 órákat alszik délután..

és még sorolhatnám a hülyeségeit,de ha megkérem ne beszéljen összeviszzsa meg van sértődve és ami végképp kivágta a biztosítékot, jön a ksitesó nyáron, és a lányomnak mondja,hogy anyáék már nem szeretnek téged,nem kellessz nekik, jön a tesó,de nem baj itt van neked mama

pfff

2012. márc. 4. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

van testvéred?

kár hogy nincs, különben megkérdeztem volna hogy amikor őt várták neked is ezt mondták -e..

anyáék már nem szeretnek téged,nem kellessz nekik, jön a tesó,

2012. márc. 4. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne az utolsó bekezdés, plusz amit kommentben leírtál, akkor azt mondanám: lehet, hogy kicsit túlreagálod.

De ez az "anyáék nem szeretnek" meg a pusziért zsarolás, az nagyon durva. Ezeken én is nagyon kibuknék.

2012. márc. 5. 10:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen...

Van tesóm, ezért is nem értem,hogy mi ez a mániája, nem tetszik neki a kis korkülönbség ez tuti, de úgy gondolom mi tudjuk mit bírunk,és hogyan szeretnénk.

Probáltam már neki mondani,de egyik fülén be másikon ki. Nem tudom mi lesz így:(:(

2012. márc. 5. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!