70 centis balta egy 2 éves kezében. Én reagálom túl?
Anyósod nagyon felelőtlen, igazad van. Nem is értem h nevelhetnek fel egészségben gyerekeket?? Öegkorukra megbolondulnak, vagy mi??
Anyósom pont az ellenkezője a tiédenek, az meg 1 percre se téveszti szem elől, ha elesik véletlenül már helyette sír, h nagyon megütötte magát biztos....:S Ez se jó, mert én meg próbálom "tökös" gyereknek nevelni , nem anyámasszony katonájának. (persze biztonságos keretek között)
Utolsónak. Nem, ezeknél az eseteknél csak vele volt, én épp akkor toppantam be, amikor ezek történtek. A baltás esetnél én bent készülődtem, ők meg addig vártak engem az udvaron, együtt indultunk vslahová. Ő mondta, hogy amíg öltözöm, ő vigyáz rá kint. Ahogy kiléptem az ajtón, látom, hogy a kislány a baltával szaladgál, anyós meg elöl gazol... Természetesen amikor ott vagyok, akkor figyelek rá nagyon. :-)
Köszi mindenkinek a válaszáz, ezek szerint más is hasonlóan gondolkodik.
Nekem ugyan nincs anyósom,nem is ismerhettem mert rég meghalt a párom édesanyja.
Ezért csak bele tudom képzelni magam a Te helyzetedbe és mivel én elég rossz természet vagyok,pláne ha a fiamról van szó,akkor megkapná az ultimátumot...
Ha nem tud normálisan vigyázni az unokájára és nincs mellette kellő biztonságban,akkor megnézheti,hogy mikor bízom rá egy percre is.
Ez persze csak az én véleményem,nem mondom,hogy követendő példa,de az én természetem ilyen,közvetlen ember vagyok...
Az én két éves fiam is szereti hurcolni a kerti szerszámokat, mikor az apjával van kint, nekem minden szál hajam égnek áll, de őszintén nem sok kárt tudna tenni magában a gyereke szerintem.
A kutyás dologra viszont ugranék, nem játék!
Én nem engedném, hogy anyós "vigyázzon" rá. Miért engeded át egyedül? vagy hogy van ez nálatok, nekem ez a része nem tiszta.
Én tényleg nem engedném, hogy kettesben legyenek, egyébként az én anyósom is ilyen, szerencsére mi nem lakunk együtt, ha átmegyünk, én mindig a sarkukban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!