Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Odaadjátok a mobiltelefonotoka...

Odaadjátok a mobiltelefonotokat babáknak, tipegőknek játszani, nyomkodni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Jézusom, a nyálra nem is gondoltam.

Akkor elzárom a telefonomat, amikor jönnek mutogatni a gyerekeket. Az hiányzik, hogy összenyálazza :D

2012. nov. 2. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Viszont kapott egy játéktelefont, kiköpött olyan, mint az enyém, még Apa is csak nézett, mikor mondtam neki, hogy nézd mit vettünk. Azt hitte, az én telefonom van az asztalon :) Ha nyomkodja a gombokat, nagyon halkan zenél (tesztelemek vannak csak benn).

A távirányítót is szereti, egy régi DVD lejátszóét letöröltem és elemek nélkül megkapta, oda van készítve az igazi távírányító mellé, ha nyúl érte, akkor megkapja az övét.

7,5 hónapos

2012. nov. 2. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem, az nem játék, muszáj megtanulnia. Két esetben kaphatja meg. Mindig ő van rajta háttérképnek, azt megnézheti, utána kérem vissza. Meg az a nagy igazság, hogy anyukám nagyon messze lakik, ritkán találkozunk, néha mikor felhív, odatartom a telefont a két éves fiam füléhez, hogy pár szót beszélhessen a mamájával. Ritkán van ilyen, mert ilyenkor mindig nyomkodni akarja, azt meg nem szabad neki. Ha telefonost akar játszani, van egy régi telefonom, amiből kiszedtem az akut, azzal lehet játszani, meg nyomkodni, úgyse tudja bekapcsolni, vagy ott a kaputelefon.
2012. nov. 2. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:

10es, oké figyelek,nyálazni sosem nyálazott extrém ,egy évesen már 12 foga volt,tehát ismerjük mi az a fogzás :)

Extrém dobálózásra mikor számíthatok? :O inkább attól félnék mit tör össze a telefonnal :D

2012. nov. 2. 23:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem adja oda, az miért nem? Jó, nem játék, de akkor pl. a konyhában sem adtok semmit a kezébe?
2012. nov. 3. 00:51
 16/21 Jégtánc ***** válasza:
51%
Azért ne hasonlítsunk össze egy fakanalat vagy egy műanyag edényt egy mobiltelefonnal.....Konyhában ezekkel tud játszani pl.Sorolhatnám még...
2012. nov. 3. 07:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Én például azért nem, mert csengőhangot hallgat és ezzel mindenkit zavar, aki kénytelen a környezetében lenni.

Tudom milyen szar ez, mert nekem is hallgatnom kellett, és csak vigyorogtak rá, hogy milyen aranyos, holott már mindenkinek sajgott a feje az éles hangoktól. Bunkóság egész egyszerűen, én pedig nem vagyok bunkó.

Itthon pedig tönkreteszi. Azért nem 2 Ft manapság egy telefon. Meg az sem hiányzik, hogy mindenkit hívogasson. Vannak tök jó játéktelefonok, az a neki való, olyanom nekem is volt gyerekkoromban és boldog voltam tőle.

A konyhai eszközök közül pedig szerintem egyértelmű, hogy éles késsel nem játszhat, de egy fakanállal, vagy egy műanyag vízmérővel nem tud bajt csinálni, felőlem földhöz is vághatja, nem lesz senkinek semmi baja.

2012. nov. 3. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, az enyém soha nem hallgatott rajta csengőhangot, mert nem engedtem neki. Ha kéri, odaadom neki a telefont, de csakis lezárva. Úgy meg nem érdekli sokáig.
2012. nov. 3. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem tudja feloldani a zárat?

Én kiskoromban akármit ki tudtam nyitni, a telefon egész egyszerűen vicc kategória volt :D Első dolgom volt rájönni. A környezetemben minden gyereknek, hiába zárják le, úgyis kinyitja. Szerencsés vagy, ha a tiéd nem ért hozzá.

2012. nov. 3. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Még csak 1 éves. Mire rájön hogy kell kinyitni, már nem lesz érdekes.
2012. nov. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!