Más babája is odavan a mobilokért? Odaadjátok neki?
Figyelt kérdés
Én elhatároztam, mikor még nem volt babám, hogy soha nem adom oda, az nem játékszer, de kislányom most 7,5 hónapos, és teljesen megvadul néha ha nem kaphatja meg. Így néha megkapja, de igyekszem nem rendszert csinálni ebből...
Szia! Nálunk ugyan ez a helyzet pedig már 19 hónapos a kislányom. Én kezdetektől fogva nem adtam neki oda, főleg hogy érintőképernyős, mégis megpróbálja elcsenni még most is :) Ha hisztizni kezdett eltereltem mindig mással a figyelmét, most már elég ha mondom neki hogy nem.
2010. okt. 26. 17:22
2/13 anonim válasza:
Én lányom is mindig mobilozott, egyet már tönkre is tett :( Azóta nem adjuk oda neki, bárhogy visít érte.
Persze a játéktelefon vagy a régi kiszuperált mobil nem olyan érdekes, mint az, amit anya vagy apa használ.
2010. okt. 26. 17:23
3/13 anonim válasza:
Sajnos én is rákapattam a telefonomra a gyereket. Napközben apa fel-fel hívott, és ilyenkor kihangosítottam a telefont, és odaadtam a lányom kezébe. Egyébként én sem bántam akkor, hogy leköti a figyelmét egy ideig. Ő meg nagyon élvezte, ahogy fel-le tudja nyitogatni (kihajtható előlapos), meg pittyog is, amikor nyomkodja, meg ugyebár kép is van rajta. Sokszor ő is telefonált, nagy örömömre. Volt, hogy csak utólag vettem észre, hogy ilyenek vannak a híváslistában: tudakozó, pontos idő, stb. Már majdnem 1éves, de mostmár nem nagyon érdekli, hamar megunja.
2010. okt. 26. 17:34
4/13 anonim válasza:
9 hónapos fiamhoz jövök be az előbb, hogy miért van ilyen csendben? Hát persze, hogy a mobilomat piszkálja. Szerencsére kikapcsolta. Remélem, nem telefonált előtte külföldre... Ezen kívül a távirányító még a sláger.
2010. okt. 26. 17:35
5/13 anonim válasza:
Hát sajna oda adom neki.Állandóan fel hív valakit.Ma pl.fogalmam sincs hogy csinálta,de kitörölte az összes képet a telómból.Pedig még csak 9 hós.
2010. okt. 26. 17:44
6/13 anonim válasza:
Az én 7 hónaposom is odavan érte. Párszor adtam csak oda, aztán rájöttem, hogy ha nem akarok ebből rendszert, akkor nemet kell mondanom. Általában a távirányítót adom oda helyette és azzal el tudom terelni a figyelmét, mert az ugyanúgy az enyém, ugyanúgy lehet nyomkodni.. de legalább nem sugároz :-S
2010. okt. 26. 17:47
7/13 anonim válasza:
nagyon odavan érte az én 8 hónaposom is, ez motiválta arra, hogy először felálljon :)
de nem adom oda neki, meg kell tanulnia a nem-et is.
2010. okt. 26. 17:49
8/13 anonim válasza:
7hósom megbolondul érte de semmiért nem adom oda neki.
iPhone-om van tehát eszem ágában nincs odaadni neki:)
2010. okt. 26. 19:01
9/13 anonim válasza:
Oda adtam, a sok nyáltól nyomkodástól tönkre is ment, de tavaly karácsonyra kaptam egy ipone-t, na ez már tabu! Néha ha utazuk mese nézésre megkapja.
A hugom telefonját ledobta az emeletről, hát az érintő képernyő oda lett:$
2010. okt. 26. 19:05
10/13 anonim válasza:
Igen, odaadom, néha a telefon kiírja hogy nem találja a simkártyát... volt egyszer hogy elküldött 10 üres sms-t az első embernek a tel.könyvben:) férjem az övét nem adja oda (érintős) az enyémnek meg már mindegy..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!